sex hikaye

Bortúra késsel-villával

Szereplők

Gál Helga
  Magos Zoltán
     

Szinopszis

Bortúra című sorozatunk még több tartalommal jelentkezik. Ahogy az új cím is sejteti - Bortúra késsel-villával - ezentúl a csodálatos nedűk mellé ételek is készülnek. Természetesen a filmek első részében továbbra is egy-egy remek szőlőtermő vidék egy-egy kiváló borászával ismerkedhet meg a néző, a második részben azonban bevonulunk a konyhába, és újabb titkokról hullik le a lepel.
A sorozat megújulásához hozzájárul az új műsorvezető is. Magos Zoltán, a TV Paprika szakácsa a jól értesültek biztonságával, de nem a mindentudók rátartiságával mutatja be a nézőknek az ország legjobb borászait, majd a konyhában - miután megtudjuk, melyik borhoz milyen étel dukál - ízletes fogásokat készít. Borvacsora a legmodernebb gasztronómiai szabályok szerint. Közben a néző azt is megtanulja, hogy a borokat milyen hőfokon, milyen pohárból kínálja, mi a helyes tálalási sorrend, és hogy az ízek mivel párosíthatóak leginkább.
Az információk hitelességére továbbra is Gál Helga, a TV Paprika bortanácsadója ügyel.
Borkultúra mesterfokon mindazoknak, akik nem bízzák a véletlenre.

Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012