sex hikaye

Mozart: Esz-dúr sinfonia concertante, KV 364.

32 perc,
koncertfilm színes magyar

Stáb

rendező Kecskés G. László
     

Szereplők

Kelemen Barnabás
  Kokas Katalin
     

Szinopszis

Születésének 250. évfordulóján, Mozart összes hegedűversenyét eljátszotta hangversenyen Kelemen Barnabás. A hét versenymű és kettősverseny ünnepi "összkiadása" a Duna Televízióban is látható lesz. Most, a Zene Világnapja tiszteletére elsőként a Sinfonia concertante hangzik el, melyben a mélyhegedű szólamát Kokas Katalin hegedűművész játssza.
A kiváló művészpár 11 évesen már a Zeneakadémia hallgatója volt. Nemzetközi versenyek - Budapest, Salzburg győztese, Indianapolisban pedig Kelemen Barnabásnak hat különdíjat is odaítéltek.
Kokas Katalin Torontóban, a semmeringi Bartók-, illetve Martinu-versenyeken, a Nemzetközi Flesch Károly Hegedűversenyen ért el első helyezést és 2002-ben megnyerte a Szigeti József Hegedűversenyt.

Előadja: Kelemen Barnabás - hegedű, Kokas Katalin - mélyhegedű Erkel Ferenc Kamarazenekar (művészeti vezető: Áldor Lili).

Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012