sex hikaye

Főzőiskola

sorozat 21 perc,
ismeretterjesztő film színes magyar

Szinopszis

Végy némi lisztet, adj hozzá annyi vizet, amennyit felvesz..., készíts világos rántást..., fűszerezd ízlés szerint... ezen a ponton megy el minden kezdő háziasszonynak - vagy háziembernek a kedve a főzéstől. A szakácskönyvek ugyanis rendszerint elfelejtik megmagyarázni a főzési alapfogalmakat: a rántást, a rizspárolást, a rántottát és még számos nélkülözhetetlen tudnivalót, amely nélkül nem is nagyon érdemes megpróbálkozni a főzés tudományával. A TV Paprika főzőiskolájában végre tisztázódnak ezek a - sokak számára - homályos fogalmak.
A kezdő főzőtanfolyamokon a nézők elsajátíthatják a főzés alapfogalmait és hasznos praktikáit. Aztán, ha magasabb osztályba léptek, jöhet a diétás konyha, az indiai és kínai szakácsművészet, vagy éppen a hagyományos magyar ételek tanulmányozása.

Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012