sex hikaye

Konyhatündér

sorozat 30 perc,
ismeretterjesztő film színes magyar

Szereplők

Rábaközi Andrea
     

Szinopszis

A műsort a szó legszorosabb értelmében egy szexbomba, Rábaközi Andrea vezeti, de szögezzük le rögtön, hogy Andrea tanult szakács. Egyébként pedig a modern, elfoglalt háziasszony megtestesítője. Két gyermekét példásan nevelő mintafeleség, aki a konyhában is káprázatosan néz ki, igaz, oda csak ritkán teszi be a lábát, de ezt nem is titkolja.
Hitvallása, hogy a családi tűzhely melege tartja össze a családot, éppen ezért fontosnak tartja, hogy hetenként egyszer "a mami főztjével" kápráztassa el hozzátartozóit, ide értve az alkalmanként betoppanó szigorú anyóst és apóst is. Ilyenkor mindenki kényeztetésben részesül, hiszen egy mintafeleség pontosan tudja, kinek mi a kedvence. De mivel nem szeretne hajnalban kelni, és egész napját a tűzhely mellett tölteni, kihasznál minden olyan lehetőséget, ami megkönnyíti a háziasszonyok dolgát. Menüsorait úgy állítja össze, hogy az előételtől a desszertig minden kerüljön az asztalra, mégis könnyedén elkészíthető legyen az ételsor egy csonka délelőtt alatt, hogy délután a közös programokra, a játékra, a szórakozásra is maradjon idő. Előnyben részesíti a tisztított zöldséget, a szeletelt húsokat, uram bocsá' az előfőzött rizst, de mindig maga keveri a salátaöntetet és a sütemények tésztáját. Elfogadja a konyhai gépek minden áldását, s az ételek elkészítésekor fontos számára, hogy az előkészítési idő ne legyen hosszú, de a házias ízekből nem enged, kerüli az adalékanyagok, a félkész élelmiszerek használatát.
A műsorban amolyan női praktikákról is szó esik. Andrea elsősorban azokhoz a feleségekhez és anyákhoz szól, akik egész heti megfeszített munkájuk után saját családjuk életébe is szívesen lopnak be egy csipetnyi derűt.

Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012