sex hikaye

Nagyvárosi vadon (Budapesti vadon)

dokumentumfilm 30 perc, video
ismeretterjesztő film , természetfilm színes magyar

Stáb

rendező Tóth Zsolt Marcell
  operatőr Tóth Zsolt Marcell
  vágó Tóth Zsolt Marcell
     
  zene Mátyás Attila Merkaba
     
további stábtagok további stábtagok
  Gyártó T.ZS.M. Filmgyártó Bt.
     
     

Szinopszis

A fővárosban játszódó természetfilm, amely ráirányítja a nézők szemét ismeretlen lakótársaikra. Legtöbbünknek fogalmunk sincs róla, hány és milyen típusú társbérlővel osztjuk meg otthonunkat, még egy városi lakásban is. A film meglepetéssel szolgál erre vonatkozóan.

"Hogy érzi magát Budapesten?" Tehetnénk fel a kérdést és valószínű, hogy az a kb. 2 millió ember, aki jelenleg itt él, kb. 2 millió-féleképpen válaszolna rá. Csakhogy szép fővárosunkat nemcsak mi, emberek lakjuk. Sőt, az igazat megvallva, jelentéktelen kisebbségben vagyunk ahhoz a sok milliónyi gerinces és gerinctelen állatkához, növényfajhoz, rengeteg gombához és mikróbához képest, akik szintén itt éldegélnek. A maguk részéről ők is született "pesti"-nek vallják magukat, a kérdésre pedig habozás nélkül azt válaszolnák: "Kösz, jól elvagyunk. Reméljük, ti is..."


Cselekmény címkék

állat, budapest, gomba
Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép

Kapcsolodó cikkek
videók
Nincs videó

díjak

2007 Magyar Filmszemle: Legjobb témaválasztás díja

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012