Nyomtatás

Kis Vuk

animáció 80 perc,
színes magyar-angol

Stáb

rendező Gát György , Uzsák János
  író Fekete István
  forgatókönyvíró Dóka Péter , Gát György
     
  producer Gát György , Dévényi Gyula
  zene Som Krisztián
     
  dramaturg Bánki Iván , Gát Anna
  executive producer Stephen Malit , Melvyn Singer , Sipos Kornél , Kende Zsófia

Szereplők

Erdőmester Bodrogi Gyula
  Arcadonna Borbás Gabi
  Kis Vuk Csőre Gábor
  Csimpi Dörner György
  Vuk Gálvölgyi János
  Carmella Gubás Gabi
  Doki Kulka János
  Igazgató Reviczky Gábor
  Kárkár Zana "Ganxsta" Zolee

Szinopszis

Vadászok törnek az erdőre, egyedül a helyi vadőr tolókocsihoz kötött fia és az ő nagyothalló kutyája próbálja megállítani a vadorzókat. A környék azonban nemcsak puskaropogástól hangos, egy vándorcirkusz is a közeli réten ver sátrat. A Trilibusz cirkusszal különös, hóbortos állatsereglet is érkezik, akiket Balfék és Jobbfék gondoz - ám a társulat igazi feje a direktor félelmetes felesége, a titokzatos múltú Arcadonna. Amikor Kis Vuk, a bátor növendékróka körülszaglászik a lakókocsik körül, az egyik plakáton a saját, rég nem látott apját ismeri fel. Gondolkodás nélkül a kiszabadítására siet. A támadás eredménye azonban csupán a teljes káosz.
Vuknak most egyszerre kell megmentenie a családját, kiszabadítania a cirkuszban raboskodó állatokat és elűznie az egyre bátrabban pufogtató vadászokat. Egy fiatal és tapasztalatlan róka számára már a küldetés harmada is lehetetlen: Vuk azonban nem gondolkodik sokat, belevág élete legnagyobb kalandjába. Néhány segítőkész gyerek, pár bolondos négylábú és sok bátorság segítségével bármi megtörténhet.

Linkek

IMDb
Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!


a cikket az alábbi linken találod:

© 2010 filmhu - a magyar moziportál | http://www.magyar.film.hu |