sex hikaye

Pezsgő sztori

Szereplők

Pethő Tamás
     

Szinopszis

Létezik egy különleges ital, amelyet nem iszunk akármelyik nap, amelyet tartogatunk, néha évekig, méghozzá különleges alkalmakra, születésnapra, szilveszterre, keresztelőre, romantikus vacsorára. Egy ital, amely drága és elegáns, és pukkan, ha kinyitjuk... és amely pezseg, mint az élet. Kíváncsiak a sztorijára? Elmeséljük Önöknek.
A TV Paprika új sorozata most alaposan bemutatja e kedvelt, mégis titokzatos italt. A nézők megismerhetik a pezsgő kialakulásának, "feltalálásának" történetét, a gyártás folyamatát és trükkjeit. Szó lesz a pezsgő fajtáiról, minőségi jellemzőiről, a helyes tárolási és palackozási eljárásokról. Ellátogatunk pincészetekbe, gyárakba, és találkozunk e nemes ital készítőivel is, de szó lesz a pezsgőfogyasztás kultúrájáról, hagyományairól, és a pezsgő gasztronómiai kapcsolatáról is.
... és ez még mindig nem minden! Pethő Tamás, a TV Paprika mixere és a műsor házigazdája pezsgő alapú koktélokat, italokat kever, hogy minden érzékükkel élvezhessék a TV Paprika pezsgő(s) sztoriját!

Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Rendező Vécsei Márton
Szereplők Tenki Réka (Adél)
Uglár Csaba (Richárd)
Haumann Máté (Trisztán)
Darabont Mikold (Jelena)
Elek Ferenc (ügyvéd)

nka emblema 2012