sex hikaye

Ételem az életem

Szereplők

Király Éva
  Lakatos Andrea
     

Szinopszis

Végre megérkezett a TV Paprika várva-várt diétás műsora!
A sorozatban bemutatott diéták azonban mások, mint a fogyni vágyók ma oly divatos csodadiétái, hiszen nem önként választott, hanem az élet által "előírt", különleges étrendekről szól. Új műsorunk ezek között segít eligazodni.
Lakatos Andrea, a műsor háziasszonya Király Évával, a modellből lett dietetikus-hallgatóval együtt gondoskodik a büntetlenül fogyasztható, finom falatokról. Segítségükkel megtanulhatják, hogy a cukorbetegség, epebetegség, vesebetegség, kóros elhízás miatt javasolt diéták nem feltétlenül kell, hogy fantáziátlan és egyhangú étrendet jelentsenek, sőt! Csupán arra kell odafigyelni, hogy az étel az előírt betegségnek megfelelő módon készüljön el: a titok a pontosan kiszámított mennyiségben, a megfelelő konyhatechnológiai eljárásokban és a megengedett módon történő ízesítésben rejlik. Nem ördöngösség, főleg ha valaki megmutatja, hogyan kell eljárnunk: a sorozatból képet kapunk a betegségek hátteréről, és míg Andi süt-főz, Évi pontosan elmagyarázza, milyen alapanyagokat használhatunk, hogyan figyeljünk az anyaghányadokra, és még az elkészített étel tápértékét is kiszámítja nekünk.

Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012