sex hikaye

Para

87 perc,
vígjáték színes magyar

Stáb

rendező Fazakas Péter
  forgatókönyvíró Fazakas Péter , Csurgó Csaba
  producer Baráth Péter
     
  operatőr Lajos Tamás
  vágó Tréznik László
     
     

Szereplők

Etus Bánsági Ildikó
  Lajos Csuja Imre
  Lajos 25 évesen Elek Ferenc
  Tibi Fellinger Domonkos
  Évike Für Anikó
     
további szereplők további szereplők

Szinopszis

Hősünk, a halál torkából visszatért, pohos, ötvenes ex-rendőr, Lajos. Régi barátja az állandóan szorongó, rossz előérzetekkel vívódó Feri; és felesége, Etus, aki a szeretet mindenhatóságában és a túlvilágban egyaránt hisz. És persze ott van közeli barátjuk, a huszonéves Tibi, aki igazi megszállottja a paranormális jelenségeknek és a különféle összeesküvés-elméleteknek - főleg mióta szüleit megcsapta egy gömbvillám.
A négytagú baráti társaságot az ezotériához és a spiritizmushoz való vonzalom tartja össze - hozzájuk csatlakozik Etus húga, a frissen megözvegyült Évike, aki Etus házi mágiájának köszönhetően reménytelenül szeret bele Lajosba. A biztonsági őrként dolgozó Lajos időközben nagy pácba kerül: két nap haladékot kap az alvilági kapcsolatokkal rendelkező műkincskereskedőtől, Faragó úrtól, hogy rendezze - jellemzően összebénázott - milliós adósságát. Főhőseink, spirituális hóbortjaiknak hódolván - Etus szellemi vezetése mellett, és Tibi segítségével - webkamerát szerelnek fel egy elhagyatott, állítólag kísértetek járta vidéki iskola pincéjében, hogy aztán otthonról, az interneten keresztül figyelhessék a szellemeket. De szellemek helyett egy emberrablás tanúi lesznek. Lajos pedig megérzi: eljött végre az idő, hogy egyszer és végre életében átlépje saját árnyékát, a pancserek közül átálljon a túloldalra és végre győzzön. Meggyőzi barátait, hogy szöktessék ki a túszt és kaparintsák meg a váltságdíjat is. Ám a biztosnak tűnő terv végzetesen félresiklik.

Értékelés
6
1 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

IMDb
Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012