sex hikaye

Egészségünkre!

Szereplők

Lakatos Andrea
     

Szinopszis

A TV Paprika 12 részes sorozata azoknak a modern háziasszonyoknak szól, akik szívesen készítik ételeiket egészséges alapanyagok és korszerű háztartási eszközök felhasználásával. Lakatos Andrea, az Ételem az életem című sorozatból már jól ismert műsorvezető maga szerzi be az ételek elkészítéséhez szükséges hozzávalókat. Kora reggel ellátogat a piacra, és időnként a biopiacot is útba ejti. Vásárlás közben természetesen az is kiderül, melyik ételhez melyik burgonyafajta a legjobb, hogyan lehet felhasználni a házilag készített sajtokat, és tippeket kapunk arra is, hogyan válasszuk ki a zöldségeket, gyümölcsöket és a húsárut.
E műsor nem a reformtáplálkozásról, hanem a korszerű táplálkozásról szól; ehhez nyújtanak segítséget a meglévő konyhai eszközök is, amelyek segítségével az egészséges ételek elkészítése is sokkal gyorsabbá és kényelmesebbé válik.
Az Egészségünkre! című sorozat egy sor kérdésre ad praktikus választ, így könnyen válhat a 21. század háziasszonyainak kedvenc műsorává.

Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012