Nyomtatás

Bulandzsiuk

dokumentumfilm 39 perc, video
dráma színes magyar

Stáb

rendező Méry Zsuzsa
  forgatókönyvíró Méry Zsuzsa
  operatőr Góczán Flórián
     
  vágó Koncz Gabriella
  Gyártó Fórum Film
     
     

Szinopszis

A dokumentumfilm a Budapesten élő román homoszexuális prostituáltak életéből villant fel képeket. A fiúk az otthoni kilátástalan szegénység elől menekülve érkeznek meg a számukra nyugati életszínvonalat jelentő Budapestre. Itt az első néhány nap után rájönnek, hogy tisztességes munkát nagyon nehéz találni, van viszont egy könnyű pénzkereseti lehetőség: ha kielégítik a magyar homoszexuálisok igényeit. Már régebben itt élő honfitársaik gyorsan felvilágosítják a frissen érkezetteket arról, hol érdemes látszólag céltalanul sétálgatni, mit kell csinálni, és hogy ezért mennyit lehet kérni.
Riportalanyaink elmesélik, hogy milyen volt az "első", hogy miféle, sokszor perverz igényeknek kell megfelelniük, és hogy mi a véleményük homoszexuális klienseikről. Végül - számunkra is váratlan fordulattal - kiderül, hogy egyesek közülük megszeretik ezt az életmódot, már-már maguk is homoszexuálissá válnak. A film nyelve sokszor durva, ez a témából fakad - ha a fiúk szavait kozmetikáztuk volna, a valóságot hamisítottuk volna meg.

Cselekmény címkék

bevándorlók, homoszexualitás, prostitució

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!


a cikket az alábbi linken találod:

© 2010 filmhu - a magyar moziportál | http://www.magyar.film.hu |