sex hikaye

Hiphop Zóna

sorozat
zenés film fekete-fehér magyar

Szinopszis

A műsor a hazai zenei paletta eddig kevésbé dokumentált műfaját, a rapzenét és az ahhoz kapcsolódó hip-hop kultúrát mutatja be. A rap számunkra a csillogó autók, fegyverek és dögös lányok amerikai filmekből ismert világát jelenti, a magyar változat nagyon távol áll mindezektől, olykor mégis túl közel.

A műfaj magyar előadói az undergroundról, a mainstreamről, harcról és versengésről mesélnek. De vajon ki melyikhez tartozik? A "tévében futó" és a földalatti partikon fellépő rapperek közötti ellenségeskedés rányomta bélyegét az eddigi magyar raptörténelemre is.

A hip-hop minden képviselőjét igyekszünk megszólaltatni és velük keressük a választ a kérdésre. A televízióban eddig keveset szerepelt "underground" előadók is feltűnnek majd
Az ismert amerikai Beatnuts együttessel és a magyar Nem Közölt Sávval láthatnak interjút első adásunkban és bejártuk a Mentha (Hősök) új videóklipjének forgatási helyszínét is.

Tarts velünk minden hétfőn este!

Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012