Nyomtatás

Képzelt menük

Szereplők

Csík Juci

Szinopszis

A TV Paprika 2007-ben nagyszabású casting-ot tartott, ahol a csatorna legfrissebb "arcait" kívánta kiválasztani. A végeredményt minden hű Paprika-néző jól ismeri, azt azonban talán kevesen tudják, hogy a képernyőre került fiatalokon kívül még számos érdekes és értékes ifjú konyhaművész mutatkozott be a szűk stábnak. Ők jutnak most főszerephez a Képzelt menük című új sorozatban.
Minden epizódban két új tehetség méri össze tudását, kreativitását. A Bogrács Projectből már megismert Csík Juci műsorvezető vezényletében egy-egy festmény hangulata, témája, címe alapján kell kitalálniuk, és persze elkészíteniük egy egész menüt. S hogy mi a felhozatal? Rippl-Rónaitól kezdve Vaszaryn át Van Gogh-ig és Monet-ig felbukkannak a műsorban a legnevesebb művészek, s legszebb műalkotásaik.
Most aztán végképp elmondhatjuk: itt egy főzőműsor, ami tényleg szem-szájnak ingere!

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!


a cikket az alábbi linken találod:

© 2010 filmhu - a magyar moziportál | http://www.magyar.film.hu |