sex hikaye

Piaci Capriccio

Szereplők

Jenei Tamás
  Magos Zoltán
     

Szinopszis

Jártak már úgy, hogy tanácstalanul indultak el a piacra? Fogalmuk sem volt, mit is főzzenek, és csak az aznapi választék, a friss zöldségek és alapanyagok láttán döntötték el, mi is lesz az esti menü? Volt már úgy, hogy egy nyüzsgő, színpompás piac hangulata befolyásolta a döntésüket étel-ügyben?
Magos Zoltán és Jenei Tamás, a TV Paprika népszerű séfjei civilben is jó barátok. Új műsoruk egy érdekes világba vezeti be a nézőket. Minden epizódban egy piacon sétálnak, tanakodnak: hogyan lehet a kofák pultjairól válogatva, ott helyben kitaláni, és úgymond rögtönözve elkészíteni a legideálisabb könnyed, mediterrán ételt. Kiderül, hogy aznap melyik alapanyag szép, melyik zöldség friss, mit és hogyan lehetne főzni belőlük. Ha kész a bevásárlás, és minden hozzávaló a kosarukban van, bevonulnak a konyhába, és nekilátnak a munkának. És, hogy mi sül ki a mediterrán konyha és az ínyencségek szakértőinek kezei alól? Győződjön meg róla saját szemével!

Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012