sex hikaye

Daniela

Szereplők

Daniela Hernandez
     

Szinopszis

Daniela Hernandez Mexibóban született, költő és író édesapja hazájában elismert művész, ám magyar édesanyja révén nem szakadt el teljesen gyökereitől. Táncművészként ismerte meg őt a nagyvilág, ám azt már kevesen tudják róla, hogy a vendégszeretetéről méltán híres szülői házban édesanyjával, és nagyrészt tőle - örömmel sajátította el e közép-amerikai ország konyhai fortélyait, legendás ételeinek elkészítését.
Szerencsénkre Daniela most magyarországi tánciskolájában oktat, így lehetőségünk nyílik arra, hogy elragadó, temperamentumos személyén keresztül a nem kevésbé temperamentumos mexikói ételek elkészítésével is megismerkedhessünk. De bizony, van étel a quesadillán, enchiládán, tacón és a tortillán túl is! A műsorban a tüzes ritmusok mellett nem csak az ételek elkészítésébe, hanem az étkezésekhez kapcsolódó hagyományokba is bepillantást nyerhetünk, megismerhetünk népszokásokat, ünnepeket egyaránt.

Olé!

Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012