Nyomtatás

Daniela

Szereplők

Daniela Hernandez

Szinopszis

Daniela Hernandez Mexibóban született, költő és író édesapja hazájában elismert művész, ám magyar édesanyja révén nem szakadt el teljesen gyökereitől. Táncművészként ismerte meg őt a nagyvilág, ám azt már kevesen tudják róla, hogy a vendégszeretetéről méltán híres szülői házban édesanyjával, és nagyrészt tőle - örömmel sajátította el e közép-amerikai ország konyhai fortélyait, legendás ételeinek elkészítését.
Szerencsénkre Daniela most magyarországi tánciskolájában oktat, így lehetőségünk nyílik arra, hogy elragadó, temperamentumos személyén keresztül a nem kevésbé temperamentumos mexikói ételek elkészítésével is megismerkedhessünk. De bizony, van étel a quesadillán, enchiládán, tacón és a tortillán túl is! A műsorban a tüzes ritmusok mellett nem csak az ételek elkészítésébe, hanem az étkezésekhez kapcsolódó hagyományokba is bepillantást nyerhetünk, megismerhetünk népszokásokat, ünnepeket egyaránt.

Olé!

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!


a cikket az alábbi linken találod:

© 2010 filmhu - a magyar moziportál | http://www.magyar.film.hu |