Nyomtatás

Kávé sztori

Szereplők

Pethő Tamás

Szinopszis

E nélkül nem indul a reggel? Elképzelhetetlen nélküle egy bensőséges beszélgetés? Szerves része egy étkezések lezárásának? Ugye kitalálták már, miről van szó? Úgy bizony, korunk egyik legvitatottabb élelmiszeréről, a kávéról.
A TV Paprika új műsora a kávé történetébe és kultúrájába nyújt betekintést. A három részes sorozat bemutatja, honnan származik sokak kedvenc italának alapanyaga, mi az előállítás, tárolás helyes technikája. A TV Paprika Koktélparti és Pezsgő sztori c. nagysikerű műsoraiból már jól ismert "italszakértőtől" Pethő Tamástól tanulhatunk a kávé fogyasztásához kapcsolódó szokásokról, a kávékészítés eszközeiről. A sorozat megismerteti a nézőt a kávék különböző típusaival, a pörkölési és főzési módokkal, bemutatja a különböző kávéházi hagyományokat, és arra is fény derül, kik azok a titokzatos baristák.
Inna egy jó csésze feketét? Tartson velünk!

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!


a cikket az alábbi linken találod:

© 2010 filmhu - a magyar moziportál | http://www.magyar.film.hu |