sex hikaye

Sweet boy

sorozat 25 perc,
ismeretterjesztő film színes magyar

Szereplők

Michal Nikodem
     

Szinopszis

A sorozat műsorvezetője Michal Nikodem, egy fiatal prágai szakács, kinek konyhájában hagyományos cseh és nemzetközi édességek, különleges finomságok készülnek el. A műsorvezető filozófiája, hogy sokan otthon azért nem készítenek édességeket, mert első látásra igen bonyolultnak tűnnek, de ő bebizonyítja nekünk, hogy ez csöppet sincs így, és a legtöbb édesség elkészítése nem igényel diplomát, hanem csak néhány trükköt kell elsajátítanunk hozzá.
A műsorból nemcsak az édességek elkészültét kísérhetjük figyelemmel, hanem megismerkedünk a varázslatos Prága azon oldalával, melyet a turisták nem igazán látnak, és a tradicionális cseh sütemények nyomában járva felfedezzük Csehország kis faluit, vidéki városait is. Mindenközben pedig bepillanthatunk egy sikeres fiatal prágai séf dolgos hétköznapjaiba.
Vigyázat, szigorúan csak édesszájúaknak!

Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Rendező Vécsei Márton
Szereplők Tenki Réka (Adél)
Uglár Csaba (Richárd)
Haumann Máté (Trisztán)
Darabont Mikold (Jelena)
Elek Ferenc (ügyvéd)

nka emblema 2012