sex hikaye

Gasztroügynök

Szereplők

Jan Rosák
     

Szinopszis

A sorozat műsorvezetője Jan Rosák, a cseh (Csehszlovák) televízió 80-as, 90-es éveinek sztár műsorvezetője. Jan, aki még mindig állandó szereplője a cseh bulvárlapoknak, az igazi cseh "bohémélet" megtestesítője, mai napig tartó népszerűségét egyéniségének és ellenállhatatlan sármjának köszönheti. Pár évvel ezelőtt úgy döntött, felhagy prágai, rohanó életével, a fővárostól nem messze vásárolt egy több száz éves kúriát és megnyitotta a saját éttermét.

Jannak szenvedélye a gasztronómia, persze nem, mint szakács, hanem - ahogy ő - fogalmaz, mint "supervisor", vagyis "felügyelő". Műsorában a bázisként szolgáló étterméből indulva körbejárjuk Csehország legjobb (és nem a legdrágább!) éttermeit, ahol az ország nemzeti ételeit készítik el nekünk. Azon túl, hogy felfedezzük ezeket a helyeket, megismerkedünk a séfekkel és a helyiekkel, és Jan minden adásba meghívja egy-egy barátját (írókat, színészeket, televíziós műsorvezetőket), akik mind maguk is részeseivé válnak ennek a hamisítatlanul cseh, bohém gasztro-túrának.

Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012