sex hikaye

Gasztroügynök

Szereplők

Jan Rosák
     

Szinopszis

A sorozat műsorvezetője Jan Rosák, a cseh (Csehszlovák) televízió 80-as, 90-es éveinek sztár műsorvezetője. Jan, aki még mindig állandó szereplője a cseh bulvárlapoknak, az igazi cseh "bohémélet" megtestesítője, mai napig tartó népszerűségét egyéniségének és ellenállhatatlan sármjának köszönheti. Pár évvel ezelőtt úgy döntött, felhagy prágai, rohanó életével, a fővárostól nem messze vásárolt egy több száz éves kúriát és megnyitotta a saját éttermét.

Jannak szenvedélye a gasztronómia, persze nem, mint szakács, hanem - ahogy ő - fogalmaz, mint "supervisor", vagyis "felügyelő". Műsorában a bázisként szolgáló étterméből indulva körbejárjuk Csehország legjobb (és nem a legdrágább!) éttermeit, ahol az ország nemzeti ételeit készítik el nekünk. Azon túl, hogy felfedezzük ezeket a helyeket, megismerkedünk a séfekkel és a helyiekkel, és Jan minden adásba meghívja egy-egy barátját (írókat, színészeket, televíziós műsorvezetőket), akik mind maguk is részeseivé válnak ennek a hamisítatlanul cseh, bohém gasztro-túrának.

Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Rendező Vécsei Márton
Szereplők Tenki Réka (Adél)
Uglár Csaba (Richárd)
Haumann Máté (Trisztán)
Darabont Mikold (Jelena)
Elek Ferenc (ügyvéd)

nka emblema 2012