sex hikaye

A la Mode

Szereplők

Magos Zoltán
     

Szinopszis

Hogy készül a kijevi pulykamell? Mi jelent a ponty-rudacskák Orly módra? Hát a fogas Molnárné módra? Milyen a csirke, ha Dubarry módra, vagy a csülök, ha Pékné módra készül?
Rengeteg olyan kifejezés van az étlapokon, melyet úgy érezzük, illene tudnunk, de az átlag ember mégis elbizonytalanodik, ha az étlapon megpillantja ezeket. És sokan kínosan érzik magukat, ha rá kell kérdezniük a pincérnél, ezért inkább kapásból le is mondanak ezekről a "különleges" ételekről. Ön ne tartozzon közéjük!
E hangzatos nevek (és a mögöttük rejlő finom falatok) tartós memorizálást segítik színes történeteink, melyekből megtudhatják, melyik történelmi korhoz, létező vagy kitalált személyhez lehet kötni az adott ételt, de kiderülhet az is, hogy a cirkalmas név csak egy szakács fantáziájának szüleménye. De még ennél is többet segít majd a tanulásban, hogy Magos Zoltán, a TV Paprika kiváló séfje elkészíti nekünk az ínycsiklandó ételeket, így a "vizuális típusok" is könnyen elsajátítják a fogások csínját-bínját.

Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Rendező Vécsei Márton
Szereplők Tenki Réka (Adél)
Uglár Csaba (Richárd)
Haumann Máté (Trisztán)
Darabont Mikold (Jelena)
Elek Ferenc (ügyvéd)

nka emblema 2012