sex hikaye

Gastro Fanatic: Baltikum

Szinopszis

Tetszett Önöknek a Balkan Gastro Fanatic? Akkor tartsanak most velünk a Balti államokba is!
A sorozat egy kéthetes utazást mutat be a Balti-Tenger mentén fekvő államokban. A stáb Budapestről indul a szokásos lakóautóval, ami a következő kéthétben az otthona lesz. Az út során áthaladunk Litvánián, Lettországon, Észtországon, Oroszországon, és Finnországon is. A Baltikum országain túl meglátogatjuk a balti-régióhoz tartozó egykori legfontosabb cári kikötővárost, Szentpétervárat és az ezer-tó vidékét, Finnországot is. Utunk Lappföldön a sarkkör alatt, a Balti-Tengerbe torkolló Kemijoki folyó partján fekvő Rovaniemi városában ér véget.
A Balkán Gastro Fanatic-hoz hasonlatosan a műsor ötvözi a road movie és a gasztronómiai show elemeit, hiszen a kalandokon kívül mindig óriási hangsúlyt kapnak az adott ország hagyományos vagy kevésbé hagyományos ételeinek bemutatása, a helybéliekkel közös főzések, és a helyi éttermek ínycsiklandó kínálatának tesztelése.

Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012