sex hikaye

Még oda nem ér az idő

dokumentumfilm 28 perc, video
portréfilm színes magyar

Stáb

rendező Csubriló Zoltán
  producer Buglya Sándor
  operatőr Csubriló Zoltán
     
  vágó Csubriló Zoltán
     
  Gyártó Dunaversitas
     
     

Szinopszis

Egy vajdasági faluban egyedül él egy öregasszony. S élete minden bölcsességével, derűjével igyekszik élhető életet élni.

A Magyarkanizsa határán lévő tanyavilágot a helybéliek egymás között csak úgy emlegetik: Szúnyogfalu. A "falu" egyedüli kapcsolata a külvilággal a naponta - kétszer - arra elhaladó sínbusz.

Itt él Ilonka néni. Kicsinyke nyugdíját földműveléssel és állattartással egészíti ki. A tojásszedés, a csirkeetetés, a kukoricamorzsolás, a sütés-főzés - az egyszerű hétköznapi rituálék - görgetik előre a napjait. E hétköznapi történetben megleshetjük az idő mindent meghatározó mozzanatait, a különöset, a meghökkentőt, az életet determináló viszonyokat, körülményeket és az azokat felülíró sorsot. Egy emberöltőnyi bölcsességet. Egy igazi egyéniséget. "Még oda nem ér az idő...", abban az eldugott, Isten háta mögötti világba.

Cselekmény címkék

asszony, tanya
Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
videók
Nincs videó
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012