Nyomtatás

Nem vagyok a barátod

játékfilm 100 perc, video
dráma , vígjáték színes magyar

Stáb

rendező Pálfi György
  társrendező Réthly Attila , Ruttkay Zsófia
  forgatókönyvíró Ruttkay Zsófia , Pálfi György , Réthly Attila
     
  producer Miskolczi Péter , Váradi Gábor
  operatőr Dala István
     
  vágó Lemhényi Réka

Szereplők

Jimmy Czene Csaba
  Farkas Kati
  Sára Fátyol Kamilla
  Gosztonyi Csaba
  Kim Corbisier
  Országh Gyöngyvér
  Páll Zsolt
  Márk Szülek István
  Tóth Eszter
  Gyártó Eurofilm Stúdió
  Film finanszírozás Concorde Film Alap
     
  bemutató 2009. február 5.
     

Szinopszis

Sára szereti Márkot. Gyerekük lesz. Márk is szereti Sárát - a maga módján. Márk szereti Sophie-t is. Sophie is szereti Márkot. De Sophie nem szereti, ha átverik. Inkább azt szereti, ha kényeztetik. És András szereti kényeztetni Sophie-t...

A "Nem vagyok a barátod" improvizációs film. Nem csupán a kilenc amatőr szereplő, hanem az operatőr, a rendező és a "forgatókönyvírók" részéről is. A történet percről percre, a szereplők ötletei és reakciói nyomán alakult, és mindössze húsz forgatási nap alatt fejlődött azzá, amit a közönség láthat. A történetnél azonban talán fontosabb a világ, amely elénk tárul: egy szelet Budapest 2008. januárjából. És még inkább a felismerés, hogy akikkel együtt utazunk nap mint nap a villamoson, vagy a metrón, akikkel együtt állunk sorban a közértben, vagy együtt ülünk egy moziteremben, ők is ugyanolyan emberek, mint mi vagyunk. Egy kicsit jók, egy kicsit rosszak, de mindenképpen végtelenül izgalmasak és - a maguk módján - szerethetők.

Cselekmény címkék

improvizáció, szerelem

Linkek

IMDb
Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!


a cikket az alábbi linken találod:

© 2010 filmhu - a magyar moziportál | http://www.magyar.film.hu |