sex hikaye

Németh Kristóf

 

színész

Életrajz

Általános iskolásként ismerkedett meg a színházzal, a szinkronnal és a televízióval. A Színjátékország nevű kreativitás, készség- és személyiségfejlesztő stúdiójának növendéke volt.
Tizenévesen többszörös országos bajnok sportlövész volt. Ebben az időben már rendszeresen szinkronizált, például Róbert Gida hangját is ő kölcsönözte a Micimackóban.
Élete első nagy filmszerepét Szántó Erika Gaudiopolis című filmjében kapta. Igazi ismertséget a Szomszédok című teleregény szerzett számára, ahol évekig alakította Kristófot, a sorozat Julcsijának (Ábel Anita) udvarlóját. Magántanulóként érettségizett a Táncművészeti Főiskola Gimnáziumának néptáncos osztályában.
18 évesen vették fel a Színház- és Filmművészeti Egyetem színész szakára. Benedek Miklós osztályában diplomázott. Felvételt nyert a posztgraduális színházrendezői szakra is, amit azonban nem végzett el. Két évet töltött a Vígszínházban, majd a Budapesti Kamaraszínház szerződtette le.
5 éven keresztül a Gödöllői Művelődési Ház igazgatója volt. A Barátok Közt című tv-sorozatban nap mint nap láthatjuk a képernyőn. Mindemellett a Klubrádióban is műsort vezet szombat délelőttönként.

Filmográfia

színész
 
2006 Tibor vagyok, de hódítani akarok
1999 Hippolyt
1998 Barátok közt
Mi hárman
1997 Csinibaba
1989 Alapképlet
Gaudiopolis - In memoriam Sztehlo Gábor

 

Referencia

kép
Nincs kép
videók
Nincs videó

Műfajok

musical vígjáték
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Linkek

Port.hu