sex hikaye

A vizsga

játékfilm 85 perc, HD
dráma színes magyar
nyelv: magyar

Stáb

rendező Bergendy Péter
  forgatókönyvíró Köbli Norbert
  producer Bodzsár István
     
  operatőr Tóth Zsolt
  vágó Király István
     
     
további stábtagok további stábtagok

Szereplők

Markó Kulka János
  Jung Nagy Zsolt
  Éva Hámori Gabriella
  Kulcsár Scherer Péter
  Dohány Balogh András
     
további szereplők további szereplők
  Gyártó Unio Film
     
  bemutató 2011. október 13.
     

Szinopszis

A hidegháború talán leghidegebb évében, 1958 őszén választások előtt áll az ország. A sorozatos megtorlások és a szovjet jelenlét ellenére ingatag az új kormány helyzete. Ebben a fenyegető, titkokkal és árulásokkal terhes időszakban veszi kezdetét A VIZSGA.
Történetünk helyszíne egy ún. konspirált lakás, melynek állandó lakója JUNG ANDRÁS, a Politikai Nyomozati Főosztály operatív beosztottja. Tiszta tekintetű, jóképű fiatalember, aki a külső szemlélő számára unalmas, átlagos életet él. A házmester s a többi lakó úgy tudja, némettanár – azért fogad annyi látogatót mindennap. Korrepetálja őket.
Besúgó-hálózata fényesen üzemel, jelentései információdúsak, osztályzatai kitűnőek… Igazi eminens. Jung egyetlen hivatalos kapcsolata MARKÓ PÁL, a PNYF egyik vezető beosztású tisztje, aki saját fiatalkori mását látja JUNGban, és sok tekintetben fiaként bánik vele. A VIZSGA erről a két férfiról szól, és egy nőről, aki mindössze 12 óra alatt a feje tetejére állítja az életüket. Következzék 1958. szeptember 14., egy hétfői nap hiteles története …


Értékelés
 
0 szavazat
kép
vizsga_01
vizsga_02
vizsga_04
vizsga_05
vizsga_07
vizsga_08
vizsga_09
vizsga_10
vizsga_11
vizsga_12
vizsga_13
vizsga_14
vizsga_15
vizsga_16
vizsga_18
vizsga_19
vizsga_20
vizsga_21
vizsga_22
vizsga_23
vizsga_24
vizsga_25
vizsga_26
vizsga_27

Kapcsolodó cikkek

Linkek

IMDb
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!