sex hikaye

Rengeteg-beszélgetés a Művészben 

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2003. szeptember 16. kedd, 13:17

rendezés  


egy oldalon
5-1  /  5


 
2003. szeptember 19. péntek, 18:45 5. | filmhu

... de hogy miért duplázta meg...:)))

bocs

 
2003. szeptember 19. péntek, 18:44 4. | filmhu

Tegnap megnéztem Flieghauf Benedek "Rengeteg"-jét ....Tegnap megnéztem Flieghauf Benedek "Rengeteg"-jét ....
.. nos filozófikus "elemzéseket" lehet olvasni erről a filmről... de valami kézzelfoghatót...?.. nos filozófikus "elemzéseket" lehet olvasni erről a filmről... de valami kézzelfoghatót...?

Nos... Szabó István mondta hogy "a film nem más, mint  emberi arcok egymáshoz való viszonya..." ... és ebből fakad a kérdés a film kapcsán..., Meg tudjuk-e tölteni ezeket az arcokat tartalommal, vagy csak elbeszélünk egymás mellett...? Elveszünk-e  a szavak, az arcok, a gondolatok RENGETEG-ében...? Tudunk-e valamit kezdeni a kommunikáció legmagasabb fokával, ami csak az ember kiváltsága...? Meg tudjuk- e érteni egymást...(egyáltalán meg akarjuk-e érteni egymást ), A kimondott gondolataink igazak-e, vagy nem... Elvárjuk-e az öszinteséget a másik embertől - mert ha eleve nem - akkor csak "süketek párbeszéde " az egész életünk...  Ezért volt a film "full prem. plános" , hogy a néző is csak erre koncentráljon...és ne zavarják még a gesztusok se nagyon... Az aluljáró emberRENGETEGje az nem "Ök" voltak, hanem "Mi" . A film tükröt tart elénk, és tőlünk várná a választ... Képesek vagyunk-e rá, hogy megválaszoljuk  a kérdéseket...?Nos... Szabó István mondta hogy "a film nem más, mint  emberi arcok egymáshoz való viszonya..." ... és ebből fakad a kérdés a film kapcsán..., Meg tudjuk-e tölteni ezeket az arcokat tartalommal, vagy csak elbeszélünk egymás mellett...? Elveszünk-e  a szavak, az arcok, a gondolatok RENGETEG-ében...? Tudunk-e valamit kezdeni a kommunikáció legmagasabb fokával, ami csak az ember kiváltsága...? Meg tudjuk- e érteni egymást...(egyáltalán meg akarjuk-e érteni egymást ), A kimondott gondolataink igazak-e, vagy nem... Elvárjuk-e az öszinteséget a másik embertől - mert ha eleve nem - akkor csak "süketek párbeszéde " az egész életünk...  Ezért volt a film "full prem. plános" , hogy a néző is csak erre koncentráljon...és ne zavarják még a gesztusok se nagyon... Az aluljáró emberRENGETEGje az nem "Ök" voltak, hanem "Mi" . A film tükröt tart elénk, és tőlünk várná a választ... Képesek vagyunk-e rá, hogy megválaszoljuk  a kérdéseket...?
 
2003. szeptember 17. szerda, 17:15 3. | filmhu

a szövegösszefüggésben nem teljesen értelmetlen mondatot kifejezetten értelmesre cseréltük

egyéb színvonalnövekedést nem áll módunkban elérni

üdv, filmhu

 
2003. szeptember 17. szerda, 00:28 2. | filmhu

"És miközben szakmailag hihetetlen magas színvonalon készült, a Rengeteg láttán bebizonyosodik, hogy kevés pénzből is lehet megalkuvások nélkül filmet forgatni." - ez a teljesen értelmetlen mondat, jól kifejezi a beszámoló színvonalát.

 

 
2003. szeptember 16. kedd, 13:17 1. | filmhu
A cikk elolvasása közben úgy érződik, a beszélgetés elég érdekes volt. Pedig a végén - némileg váratlanul - azt olvasom, tökéletesen érdektelen volt. Esetleg csak a nézők hozzászólásai voltak érdektelenek? (Igaz, arról alig olvasunk) Avagy a cikk írója nem tudta elég érdektelenül megírni, és szándéka ellenére túl érdekes lett? Különös eredmény.

nka emblema 2012