sex hikaye

Kárpáti György Mór: Ott a sztori ezekben a filmekben

a topikot nyitotta: cty | 2011. február 11. péntek, 13:40

rendezés  


egy oldalon
9-1  /  9


 
2011. február 14. hétfő, 13:47 9. | cty
oké elismerem, az én kommentem sem kapcsolódott szorosan Mórhoz meg a filmjéhez, ez az én bűnöm, de ti meg aztán képesek vagytok bármilyen témából "ezt" kanyarítani... brilliáns volt a váltás a második hozzászólásban :)
 
2011. február 13. vasárnap, 02:14 8. | Minovics

Aha, megvan, a világ két alap princípiumból áll, az egyik a jófej világmegváltó liberálisok, a másik a gonosz, vitaképtelen nácik/nyilasok/fasiszták (kontextustól, vérmérséklettől függően a megfelelő szó aláhúzandó) és a világtörténelem e kettő harcaként írható le. Már-már úgy tűnt, hogy itt a történelem vége, és a jó győzedelmeskedett, de a gonosz princípium újra erőre kapott.

Elég sekélyes metafizika. Ennél már találtak ki sokkal jobbakat is.

(Btw a rák tényleg nem rossz metafora. És nem csak a nácikoknak jutott eszébe.)

 
előzmény: ef-es #5
 
 
2011. február 12. szombat, 19:05 7. | Harvey Weingard

Figyi ef-es!

 

Én valóban házitroll vagyok, de ajánlok neked egy békejobbot. Ha tudsz valmi konstruktívat is hozzászólni a témához Minovics csépelésén kívül, akkor elindulhatunk 0-ról, és felépíthetünk egy normális beszélgetést. Ha nem, akkor meg...

Te is tudod, hogy mit mondanék, csak én sokkal stílusosabban mondanám.

 

Szóval akkor dumálunk a kérdésről értelmesen, vagy maradunk az ősemberkedésnél, amíg az elsőt ki nem moderálják? (és most nem szegény Mór-ra gondolok témaként, hanem a másik platz-ra)

 
2011. február 12. szombat, 14:03 6. | ef-es
Ja te is ilyen önjelült házitroll vagy. Akkor téped is ütni kell. A pofonoszsák feneketlen.
 
előzmény: Harvey Weingard #3
 
 
2011. február 12. szombat, 14:02 5. | ef-es
Igen, épp erre céloztam. Az ilyen Minovicsokkal, akik rákos, mérgező televényként fészkelték be magukat a filmhu fórumára, csak így lehet beszélni. Az ilyen népnyúzó, nyilas bandát ütni kell! - ahogy szegény Józsi bácsi mondta volt, az ő igen nagy bölcsességével.
 
hozzászólások száma: 1 | előzmény: Harvey Weingard #3
 
 
2011. február 12. szombat, 00:46 4. | Minovics

"És most az ismerősi körében terjeszti, hogy mekkora bunkók járnak ide..."

Terjessze csak, ha jól esik neki, nem érdekel. Ha az ismerősi köre még beszopja, az csak annyit jelent, hogy ostoba faszok az ismerősei. Illetve lehet, hogy csak az amúgy is labilis tekintélye miatt hisznek neki. (Közben persze, lefogadom, hogy a tekintélyelvűség nagy ellensége, kivéve, mikor nem.)

 
előzmény: Harvey Weingard #3
 
 
2011. február 11. péntek, 23:46 3. | Harvey Weingard

Utólag is bocs, mert tényleg lehet, hogy elüldöztem. De két dolog tuti:

Az egyik, hogy ilyen emberrel a saját nyelvén kell beszélni (vagy azzal, amivel megszólítja az embert).

A másik meg, hogy ide ne jöjjön senki se trollkodni. Házitrollnak itt vagyok én.

 

Egyébként meg sajnos nagyon jól látod. Ennyi volt benne. És most az ismerősi körében terjeszti, hogy mekkora bunkók járnak ide, és hogy ő ilyenekhez nem fog leereszkedni. Mintha olyan palléros, veretes, stilárisan kifogástalan, és udvarias stílusban szólított volna meg téged.

 

Mindegy. Szarni bele. Kotródjon is vissza a vackára. Ettől az embertől válaszra nem, csak kioktatásra számíthattál volna. De boxzsáknak jó volt...

 
hozzászólások száma: 3
 
 
2011. február 11. péntek, 15:38 2. | Minovics

Szerintem ef-es erre a kérdésre is tudná a választ... de sajnos úgy néz ki, hogy ő már csak egy ilyen kétkommentes nick marad, ennyi fért bele. :(

( Igaz, abban két kommentben legalább azt adta, mi a lényege.;) )

 
előzmény: cty #1
 
 
2011. február 11. péntek, 13:40 1. | cty
Lehet csak velem van a baj, de amikor én olyat olvasok, hogy egy film "versenyben van", mindig rámjön a hányinger. Nemtom hol olvastam, de egyetértek azzal, hogy "versenyeztetni lovakat, meg kutyákat kell". És az a szörnyű, hogy már a fiatalokat is erre nevelik. Aztán ha nem kerül a filmjük versenybe, akkor teljesen összeomlanak. Miért kell mindig mások (főleg egy kis létszámú zsűri) értékitéletétől függővé tenni, hogy valami jó -e vagy sem? Az ilyen neveltetésből sosem lesznek művészek, csak fesztiválpiacra dolgozó iparosok.
 
hozzászólások száma: 1
 

nka emblema 2012