sex hikaye

"Marhaságok, sosem foglalkoztam velük"

a topikot nyitotta: Minovics | 2012. október 9. kedd, 15:08

rendezés  


egy oldalon
5-1  /  5


 
2012. október 11. csütörtök, 12:41 5. | Minovics

Ásít.

(Tudnálak szopatni, de nincs kedvem hozzá, mert viszonylag rendes gyereknek tűnsz, ingerküszöb alatt. Nincs dolgunk egymással.)

 
előzmény: f.r.a.n.k. #4
 
 
2012. október 11. csütörtök, 10:22 4. | f.r.a.n.k.

akkor mondok olyan szavakat, amiket használhattál volna (és nem árultál volna el magadról többet, mint gondolod, akármennyire azt hiszed, h megalapozatlan):

ajnározó, dicsőítő, magasztaló, fényező, tapsikoló, tömjénező, (sőt, akár) talpnyaló

 

 
hozzászólások száma: 1
 
 
2012. október 10. szerda, 20:26 3. | Minovics

Tökéletesen érdektelen és megalapozatlan személyeskedésedet nem viszonzom, de a gyengeelméjűek kedvéért bővebben kifejtem a véleményemet.

Ez egy faszszopó, seggnyaló cikk. Nem az? Dehogynem.

A legviccesebb persze az az egészben, hogy annak az embernek – Andynek –, akinek köszönhetően az esemény létrejött, a nevét le sem írja a kiscsávó. Miért? Mert Andy az ördög, de legalábbis lepaktált az ördöggel. Őt dicsérni a sírgyalázással azonos súlyú bűn. ;) Madarász Isti nem említi a cikkben Andyt, mert ha megemlítené, akkor onnantól kezdve a „nagyok” (muhahaha) szemében rosszfiú, áruló válna belőle.

Joe bácsi amúgy tényleg nem rossz arc: vérprofi forgatókönyvíró, szellemes, kedves ember, a drogról is sikerült leállnia, stb. Sok mindent el lehet róla mondani, de egy dolgot biztos nem: azt, hogy magyar (identitásról beszélek). Ő egy tipikus amerikai faszi. A filmjei is olyanok. Mert ugye miért kell a Music box végén a csajnak feladnia az apját (mint annak a komcsi gyereknek – nem jut eszembe a neve -, akiből Sztálinék ugyanezért hőst gyártottak)? Mert az NEM FORDULHAT ELŐ, hogy az USA bírósága tévedjen, igazságtalan ítéletet hozzon.

Ugyanilyen tipikus amerikai mentalitásra vall a forgatókönyvírók belelkesítése. Mert képtelen felfogni, hogy hiába imádkozik MINDEN magyar forgatókönyvíróért, MINDENKI nem fog befutni, max. néhány, de azok sem valószínű, hogy úgy, annyira, mint ő. És persze a forgatókönyvek 99%-a a kukában fogja végezni.

De írjatok csak serényen, a mostaninál biztos nem lesz szarabb tőle a magyar (közönség)film.

 

u.i.: Ha valaki feltétlenül a zsidó/holokauszt témában akar nyomulni, ajánlom Slachta Margit történetének feldolgozását. Van benne egy kis femináci szál is, úgyhogy lehet lenyúlni EU-s pénzeket is vele. ;)))

1940. november 8-án a Keresztény Női Tábor nevében beadványt írt a munkaszolgálatosok érdekében. 1941 telén tiltakozott a kőrösmezei deportálás ellen. Miután 1943. február 8-án Szlovákia bejelentette a „teljes zsidótlanítást”, Rómába utazott, hogy személyesen sürgesse XII. Pius pápát a cselekvésre. A testvérek Thököly úti rendházába bújtatta az üldözötteket, köztük Heltai Jenőt, Radnóti Miklós feleségét valamint Rusznyák Istvánt is.”

http://hu.wikipedia.org/wiki/Slachta_Margit

 
előzmény: f.r.a.n.k. #2
 
 
2012. október 9. kedd, 19:32 2. | f.r.a.n.k.

Minovics, nem vagy egy kicsit komplexusos? milyen érzés panel frázisokat lődözni? ne felejtsd, h a szavaid vissza is hatnak a tudatodra.

 

"Mert annyira átjött, hogy ennek a pénzzel és nőkkel és dicsőséggel gazdagon megáldott embernek sem könnyű az élete"

senkinek sem könnyű az élete. mégha valakinek úgy is tűnik, hogy az, az bármikor megváltozhat.

a lényeg ebben a vallomásban, h sokszor csak későn vesszük észre, amikor már visszafordíthatatlan vagy helyrehozhatatlan amit tettünk.  minden embernek van vakfoltja és minél hamarabb rájössz erre, annál többet fogsz látni :)

 
hozzászólások száma: 1 | előzmény: Minovics #1
 
 
2012. október 9. kedd, 15:08 1. | Minovics

Azér' le ne szopd mán Joe bácsi faszát.

 
hozzászólások száma: 1
 

nka emblema 2012