sex hikaye

Kaméleon

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2008. december 4. csütörtök, 16:48

rendezés  


egy oldalon
6-1  /  6


 
2008. december 9. kedd, 23:04 6. | dawg
Magyar szinten jo = kevesbe szar?
 
előzmény: balkánendre #5
 
 
2008. december 8. hétfő, 19:32 5. | balkánendre
Mert ezért fizetik. A bemutató után az összes fórumot, blogot ellepték a piár-droidok. Ebben is profi a stáb, ettől persze nem lesz kevésbé gusztustalan a dolog.
Ilyen hosszú szöveget én mondjuk soha nem olvasok el kommentben.
A film meg messze van a tökéletestől, de magyar szinten jó.
 
előzmény: dawg #4
 
 
2008. december 5. péntek, 12:19 4. | dawg
Nocykam, te tulajdonkeppen miert is postolod ugyanazt a szoveget tobb helyre?
 
előzmény: Nocy #3
 
 
2008. december 4. csütörtök, 18:52 3. | Nocy
Hiszen a főhős olyan cselekedetekre lesz képes az általa szeretett nőért, amit nem sokan tennénk meg senkiért. De mégis ha valaki tiszta szívből igazán szeretünk, mondjuk, hogy bármit megtennénk érte. Ez a "bármit" szó elég meggondolatlan kijelentés szerintem. Nah de visszatérek a filmhez. Lehet, hogy Ő a szélhámos, hazug aki mindenkit átver és kicsalja a nőktől a pénzt. Ennek ellenére nekem nem a csibész vagy, hogy rossz fiú jut először eszembe róla, hanem hogy mennyi mindent megkellet tennie a fennmaradásért és a boldogulásért az ÉLETÉRT. És amikor belép a "Nő" az életébe, félredob mindent még az egyetlen kapaszkodópontját a barátját is, föláldozza saját hitét, beállítottságát azért akit nem régóta ismer, és akibe beleszeretett. Gondolta vele minden jó lesz és végre megkapja amiért küzdött. De csalódnia kell, mint általában mindenkinek. És ez a negatív befejezés ami nem tetszett nekem. Mert azt mutatja, hogy mi magyarok mennyire depressziós nép vagyunk. Semmi pozitív dolog nem érhet minket, mindenben és mindenkiben a rosszat kéne keresnünk. Ki tudja hol vernek át? De én azt mondom így nem lehet élni. Ennyire elkeseredve, bánatosan cél nélkül. Szerintem igenis hinni bízni kell benne, hogy tök mindegy honnan jöttünk lehetünk valakik ha teszünk érte. Nem kell ehhez ismert személyiségnek lenni, nem kell, hogy mindenki rajtunk csámcsogjon vagy hazugságokat terjesszenek rólunk. Elég ha a közvetlen környezetünkben teszünk jót, akár úgy hogy tudnak róla akár úgy, hogy nem. Mert aki igazán segíteni akar nem vár semmit a segítségért cserébe. Mert ha már vár, ott komoly baj van. Az már nem tiszta emberi kapcsolat, az már érdek. De hát a film készítői így álmodták meg a filmet. Ami valahol mégiscsak jó, mert elég keményen elgondolkodtató. Kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is. Kiben mi ragadt meg. Bennem elsősorban azaz emberi érték, hogy mindenki hibázik, elkövette azt a hibát, hogy eldobta a barátságot egy szerelemért vagy vonzalomért. Holott a barátság sokkal tovább tart, mint bármilyen másik kapcsolat, ha elég erősek vagyunk és ellen állunk a csábításoknak és kiálljuk a próbákat amiket elénk állít az élet. Ő sajnos nem volt elég erős, és visszafordítatlan hibát követett el. De ha még kaptok egy esélyt, hogy megbeszélhessétek én csak azt tudom javasolni, hogy egy igaz barátot ne dobjatok el, és addig fogadjátok vissza amíg él. A halála után már minden késő bánat lesz.....
 
2008. december 4. csütörtök, 17:51 2. | Nocy
Egy igazán érdekes és tanulságos magyar filmet láttam tegnap a moziban. A poént nem szeretném előre elmondani, csak annyit, hogy amilyen jól indul annyira elrontották végét. Goda Kriszta Kaméleon című filmjéröl beszélek. Most megosztanám Veletek szerény véleményemet a filmről. Őszintén szólva nem vártam túl sokat, mert nekem a magyar filmek többsége nem igazán tetszik. Túl egyhangúnak, unalmasnak és semmitmondónak találom Őket. De ez a film ez más. Meglepőmódon kifejezetten tetszett. Egyébként Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy nézze meg. Én nem szoktam szeretni a magyar filmeket, de ez kivételesen nagyon bejött. Jól éreztem magam, teljes mértékben kikapcsolt, fölszabadultan önfeledten tudtam rajta nevetni. Ugyanakkor mégsem egy könnyed vígjátékként tekintettem rá. Komoly odafigyeléssel figyeltem a történeteket, mert ennek a fimnek van mondanivalója, van lélektani értéke, meglepően elgondolkodtató. A vége olyan fordulatot vesz, amelyet nem várnánk.
 
2008. december 4. csütörtök, 16:48 1. | filmhus
"A Konyec, a Lora, az Overnight vagy a Zuhanórepülés szerény sikere mind-mind arra volt példa, hogy a magyar bizony nevetni megy a moziba."

Nem azert nem neztek ezeket, mert rossz filmek voltak?

nka emblema 2012