sex hikaye

Le a fejjel!

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2005. február 7. hétfő, 23:54

rendezés  


egy oldalon
7-1  /  7


 
2005. március 8. kedd, 15:46 7. | Tóthgéza
Tizenhétezer Pesten az első hétvégén. Na ez a durva! Az emberek már annyira eligénytelenedtek, és át lettek nevelve, többek között a fasszopó buzik gyülekezete RTL Klub által, hogy itt az eredmény, itt tartunk, ezt eszi a nép. Ezért páran nagy verést érdemelnének, de pont csak annyira, hogy ne haljanak bele, hogy másnap újra kezdhessük. Tímárral.
 
2005. március 7. hétfő, 11:28 6. | torolt felhasznalo
Abszolút egyetértek az elöttem szólókkal. Gyalázatos "filmet" láttunk. Szegény Garas, szegény...
A film vitathatatlan mélypontja: Királynö és Nostradamus beszélgetnek és Nostradamus mond valamit, amin a Királynönek nevetnie kell. Királynö: "Ha, ha! És hogy megjegyezd, elmondom visszafelé is: Ah Ah!" ??????????

Az állítólagos humor a Csííííz és a leggyengébb OFF-os paródiafilmek színvonalát sem üti (nem az OFF-ot akarom bántani, de ott vannak általában haveri társaságokból összejött, VHS-en bohóckodó srácok által készített müvek, amit persze az alkotóik sem szánnak nagyobb közönség elé, csak úgy poénból leforgatják... na, ez a "munka" még ide sem való)

Összefacsarodhat Antal Nimród szíve, ahogy végignéz ezen a magyar filmgyártásnak nevezett felperzselt pusztaságon...
 
2005. március 6. vasárnap, 14:44 5. | torolt felhasznalo
tényleg odaírták közben a szerző nevét
 
előzmény: torolt felhasznalo #2
 
 
2005. március 6. vasárnap, 01:08 4. | torolt felhasznalo
Szvsz is gyengécske lett, sajnos, nem mintha a hetihetes/pasik féle udvari bolondokban bíztam volna, de Tímár Péterben korábbi jó filmjei miatt azért reménykedtem. OK, hogy kevés a pénz; meg itthagyott díszleteket jó volt felhasználni stb.; de szvsz az ötlet, poén is kevés volt, a jó forgatókönyv már megint hiányzott. A Magyar Vándorban is volt pár Monty Python áthallás/koppintás; itt is; a sztori szvsz mindkettőben kifulladt úgy a közepén. Untatott a végére a film, szvsz ennél még a Csudafilm is jobb...
A színészeket nem akarom kritizálni, ilyen gyenge sztoriban nehéz is lenne jó alakítást nyújtani szvsz; azért Fullajtár Andrea és néha Garas Dezső is megvillanhatott, de szvsz nagyon kevés alkalommal. Döglégy Zolee nem lógott ki a sorból, Kamarás Ivánt sajnálom hogy ilyen méltatlan szerepet vállalt.
A "húzónevek" (Gálvölgyi, Bajor, Hernádi) számomra semmi érdemlegeset, újat nem hoztak; bár eleve rossz véleménnyel vagyok róluk. Emlékszem Eperjest mennyit támadták az előző kurzusban, hogy Orbán-haverság miatt írnak neki filmszerepet, noha ő korábban már jónéhány alkotásban nyújtott emlékezetes alakítást, a mostani udvari bolondokkal ellentétben. Kíváncsi leszek, őket mennyien fogják támadni, gázsijukat firtatni ez után az szvsz gyengécske szereplés után.
 
2005. március 4. péntek, 17:41 3. | torolt felhasznalo

Ki kell mondani valamit ha tetszik ha nem... (függetlenül attól hogy a heti hetest szeretem benne Gálvölgyi "személyes" humorával...
Ez a film a filmiparban olyan helyet foglal el mint a tv-s műfajban a valóságshow-k...
Namost Gálvölygyi igen nagy meggyőződéssel szokta leminősíteni ezt a tv-s műfajt, de szemrebbenés nélkül elvállal ilyen "szódavíznél is gyengébb" filmes munkát...
Namost Én úgy gondolom az nem megy hogy "az Én szarom az illatos, a Tietek meg büdös"
Ezen mindenkinek el kellene gondolkodni...
És amikor ez az egyébként remek szinész (pl.Miller: Alkú szerintem remek) azt mondja egy reggeli műsorban hogy "milyen jó amikor egy néző bemegy a moziba és csak néz egy filmet és nem gondol semmire"... akkor én azt mondom kedves János hogy "Én szeretek még szórakozva is gondolni valamire..." már elnézést...
A filmről..valamit...?
Volt egy rajztanárom aki azt mondta "ha nem üres a papír, az már kettes" Egy iskolatársam letesztelte, egy üres lapra húzott egy vonalat... Tényleg nem kapott elégtelent...:))
(fuszekli)
 
2005. március 4. péntek, 00:34 2. | torolt felhasznalo
Oda van írva a cím alá!!!
 
előzmény: torolt felhasznalo #1
 
 
2005. február 7. hétfő, 23:54 1. | torolt felhasznalo
Ez a kritikát meg ki írta?

nka emblema 2012