sex hikaye

Herendi Gábor, a Szemletanács új elnöke

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2007. október 25. csütörtök, 13:52

rendezés  


egy oldalon
7-1  /  7


 
2007. november 14. szerda, 09:50 7. | torolt felhasznalo
Hát ez izgalmas beszélgetés volt.

Az elhangzottak alapján kérjük, hogy mindenki maga értékeljen teljesítmény, hozzáállás, és akarat kérdéseit illetően...
 
2007. november 2. péntek, 21:05 6. | torolt felhasznalo
Ezt a konzekvenciát szerencsére nem vontam le. Ehelyett gondoltam, hogy csak engem utál... Reméljük, hogy nekem SEM volt igazam...
 
előzmény: screen #5
 
 
2007. november 2. péntek, 20:34 5. | screen
NEM AZ EMBEREKKEL KELL VITATKOZNI HANEM AZ ÉRVEKKEL..!!!
MINDEGY HOGY KI ÁLL MÖGÖTTE...!!!
NE LÉGY BUTA, MERT EZZEL OLYAN DOLGOT ISMERSZ EL AMIT EGYÉBKÉNT NEM TENNÉL...!!! (MÁRMINT HOGY EMBEREKET A TÁRSADALMI STÁTUSZUK ALAPJÁN ÍTÉLSZ MEG...)

EZ BORZASZTÓ "ja"..!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
előzmény: JA #3
 
 
2007. november 2. péntek, 19:59 4. | torolt felhasznalo
Kedves Attila!

Preferenciáit maximálisan tiszteletben tartom. Ha visszakeresi múltbéli levelezésünket azonban, azt fogja találni, hogy én felvállaltam a nevemet. Ön pedig egy idő után úgy döntött, hogy sem a kérdéseimre nem válaszol, sem a kommunikációt nem kívánja velem folytatni. Amit adott esetben meg is tudok érteni, mert elég provokatív tud lenni a stílusom. Mondhatjuk pofátlannak is. Ez azonban mit sem változtat azon, hogy Ön olvasta korábban is ezt a fórumot, olvassa most is, tehát látta, amikor udvariasan felvetettem a most is megjelenő gondolatot. És nem ragált rá. Se szavakkal, se tettekkel. Akkor mégis mit vár, milyen következtetésre jussak? Miután a koncepciómat nem érzi szimpatikusnak, azt hiszem, ha örökbefogadásomról lenne szó, szintén nem tolongana értem. Ami csak nekem kár, mert azt hallottam, hogy Öntől sokat lehet tanulni. De ez van.

Örülök, hogy egyetértünk a kérdésben, ez ugyanis fontos. A különbség kettőnk közt csupán az, hogy Ön talán tehetne is ennek ügyében valamit. Feltenném tehát a kérdést, hogy nem áll-e szándékában esetleg valamit cselekedni is az egyetértésen túl? Félreértések elkerülése végett ez nem kötözködés, hanem a legőszintébb érdeklődés? Vagy ha Ön esetleg nem is, de megköszönném, ha felvázolná, hogy Ön szerint ki tehetne, kihez kéne fordulni, és az illető miért nem tesz semmit? Aligha hiszem, hogy az Ön pozícióját már veszélyeztetné, ha őszintén elmondaná, hogy kinek köszönhetjük, hogy még nem sikerült eddig gondoskodni megfelelő utánpótlás képzéséről a közönségfilmes barakkban, miközben évek óta hajtogatja mindenki, hogy erre igény és szükség lenne.

Remélem ezúttal nem bántottam meg, és nem bánja, hogy a fórum céljának megfelelően egy emberként több ember véleményét is képviselem, s így nem a nevemmel, hanem a véleményemmel próbálok kommunikálni (ezek a kérdések ugyanis névvel sem kevésbé/inkább relevánsak).

A legmélyebb tisztelettel:

Charlie
 
előzmény: JA #3
 
 
2007. november 2. péntek, 09:45 3. | JA
Kedves CC,
sajna az elmúlt időben sem sikerült koncepciót váltanod. A filmszemle szervezésben sem más olyan ügyben, amely mások sorsát, pályáját és lehetőségeit is érinti nem kenyerem a szubjektivitás. Viszont kifejezetten utálok arctalan és névtelen emberekkel beszélgetni és levelezni. Az SZFE-n a műfaji filmes képzést én is fontosnak tartanám, ebben egyetértünk.
Üdv:
JA
 
2007. október 30. kedd, 10:50 2. | torolt felhasznalo
Én, én, én!!!

Ha már nem a Janisch bácsi szervezi a izébizét, mer' ő utál engem, akkor a Gábor nem akarna valami forgatókönyves kerekasztalt szervezni? Vagy olyat, ahova eljönnek a producerek (a közönségfilmes producerek, mert a többiek nem panaszkodnak, és nekik nem múlik a könyvön az eredmény), meg lehet veül ismerkedni íróknak, adni esetleg anyagot nekik, vagy csak megkérdezni, hogy melyik oxigénhiányos pillanatukban gondolták, hogy adott filmjük olyan sikeres lesz, vagy hogy egyáltalán sikeres lesz, vagy hogy egyáltalán szoktak-e gondolni. Jó, persze, most kis gonosz vagyok, de ne emiatt ne legyen, mert akkor inkább én nem megyek el gonoszkodni, csak legyen. De NE DÉLUTÁN 2-KOR, hanem olyankor, amikor a reményteli írójelöltek már nem hajtják a civil malmot. Bocs, köszi. És tényleg tök jó lenne, meg tök fontos. Köszi még egyszer. Remélem a Gábor is olvassa ezt a fórumot...
 
2007. október 25. csütörtök, 13:52 1. | Estevez
110 millióból világbajnokságot rendez az ember.

nka emblema 2012