sex hikaye

22 ezren Coming outoltak a hétvégén

Sikeresen nyitott Orosz Dénes romkomja

2013. december 10. - filmhu
22 ezren Coming outoltak a hétvégén

Nagyon jól jött az első hétvégén a Coming out. Orosz Dénes romkomját az első négy napon  22.661 néző látta országszerte a multiplexekben és artmozikban.

A filmet a premier előtti vetítésekkel együtt eddig összesen több mint 23.500-an látták. A Coming out (kritikánkat olvasd el itt) az első hétvégi eredményével máris az év legnézettebb magyar filmjévé vált (az év magyar filmjeiről szóló írásunkat olvasd el itt), indulásához fogható eredményt több mint két éve nem ért el magyar alkotás.

A Csányi Sándor, Tompos Kátya, Karalyos Gábor főszereplésével készült vígjáték 56 moziban indult országszerte, és nézettségben vetekedett a legnézettebb hollywoodi produkciókkal is, eredményével a nézettségi toplista második helyén debütált.

A Coming out a Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával, a Kálomista Gábor producer vezette Megafilm gyártásában készült, akinek a nevéhez olyan közönségsikerek fűződnek, mint a Zimmer Feri, a Csudafilm, a Csak szex és más semmi, és a Kaméleon. A Coming out magyar forgalmazója a Hungaricom.


nka emblema 2012