sex hikaye

56. Országos Függetlenfilm Fesztivál

Még lehet nevezni!

2009. szeptember 4. - filmhu
56. Országos Függetlenfilm Fesztivál
A MAFSZ – Magyar Független Film és Video Szövetség –  2009. október 8. és 11. között Nyíregyházán rendezi meg soron következő, 56. Országos Függetlenfilm Fesztiválját. Az 1931-ben alakult, közel 700 tagot számláló szervezet seregszemléje az év legrangosabb függetlenfilmes eseménye.

Ezen a fesztiválon a 3 regionális szemlén díjazott és a zsűri által továbbjuttatott filmek mellett az előzsűri által kiválogatott alkotások kerülnek a versenyprogramba.

A MAFSZ bármilyen műfajban várja a nevezéseket. Egy alkotó max. 3 filmmel nevezhet, a filmek összideje max. 90 perc lehet. A MAFSZ tagjai számára a nevezés ingyenes, nem tagoknak a nevezési díj 1500- Ft/film. A nevezett alkotásokból szakmai előzsűri válogatja ki a versenybe kerülő műveket. A 2008-as szombathelyi országos küldöttközgyűlés egyhangú javaslata alapján az országos fesztivál előzsűrije fokozott szigorral bírálja el a 30 percnél hosszabb filmeket.

A filmeket a lehető legjobb kép és hang minőségben, kevert (mix) hanggal ellátva, DVD-n (DVD-Video formátumban), 2 példányban várják a rendezők. A DVD-n kérik feltüntetni legalább a film címét!

A fesztivál október 8-11. Nyíregyházán között kerül megrendezésre.

A nevezési lapokat digitális formában az alábbi e-mail címre kérik:
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  

A DVD-ket az egyesület címére várják:
MAFSZ Egyesület. Budapest 1066, Oktogon tér 4.

Nevezési és filmleadási határidő:
2009. szept. 14.

Bővebb információ:
www.mafsz.hu
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
06-1-3023016Címkék

hír , mafsz , filmszemle , nevezz , nevezesnka emblema 2012