sex hikaye

A Filmíró Hétvége következő vendége Alan Parker

2013. február 18. - filmhu
A Filmíró Hétvége következő vendége Alan Parker

A Magyar Nemzeti Filmalap és a filmhu - a magyar moziportál közös szervezésében megvalósuló Filmíró Hétvége következő vendége Alan Parker angol forgatókönyvíró és rendező lesz 2013. március 2-án és 3-án.

 Március első hétvégéjén, szombaton és vasárnap Budapestre érkezik Alan Parker. Az Éjféli expressz, a Fame, a Pink Floyd-film - A Fal, az Angyalszív és a Commitments forgatókönyvíró-rendezőjének munkamódszere lesz a következő Filmíró Hétvége középpontjában. Az angol nyelvű mesterkurzuson részt vesz Andrew G. Vajna is a Magyar Nemzeti Filmalap képviseletében, és a közönség is kérdezhet majd. A moderátor Madarász Isti filmrendező lesz.

Az esemény kapcsán levetítjük Alan Parker kultikus filmjeit.

A Filmíró Mesterkurzuson a részvétel ingyenes, de a belépést regisztrációhoz kötjük. A kurzus elsősorban szakmai továbbképzés, ezért a filmszakmában dolgozók, játékfilmes forgatókönyvírók, rendezők ill. a filmszakos hallgatók előnyt élveznek a bejutásnál. (Kérjük, hogy a diákok pontosan tüntessék fel, hogy milyen szakon, szakirányon tanulnak.)

A rendezvényre regisztrálni itt lehet:

 

https://docs.google.com/forms/d/1GGxnay9BxJog1j1GTznhRkYWdxVjYMV7ribMx2c9gNc/viewform

 

 

A regisztrációt február 26-án éjfélkor zárjuk, és mindenkit a megadott email címén értesítünk majd az eredményről.

Az eseményről, ahogyan legutóbbi alkalmakkor is, videófelvétel készül, amelyet a jövőben oktatási segédanyagként lehet majd használni, Az Oliver Stone és Joe Eszterhas kurzusról készült videók itt tekinthetőek meg: http://www.youtube.com/filmhutv/

A Filmíró Mesterkurzus további tervezett vendégei: Quentin Tarantino, Luc Besson és Aki Kaurismaki.

Együttműködő partnerek: Magyar Nemzeti Filmalap, filmhu - a magyar moziportál, Színház- és Filmművészeti Egyetem, ELTE Filmtudomány Tanszék, BKF Médiaművészeti Intézet

A kétnapos mesterkurzus részletes programját hamarosan közzétesszük.

nka emblema 2012