sex hikaye

A Született lúzer után újabb sorozat

"Átok"

2009. július 24. - filmhu
A Született lúzer után újabb sorozat
A Született Lúzer nagy sikerű második szezonja után idén nyáron a Budapest Film Produkciós Kft. újabb mini-sorozat gyártásába kezd. Az "Átok" című családregény-történet a Magyar Televízió és az MMKA támogatásával készül, és egy balatonfüredi hétvégén keresztül mutatja be egy magyar család kálváriáját.

Fodor Gergely producer szerint a Budapest Film Produkciós Kft. egyelőre négy részt készít, de az írók már gőzerővel dolgoznak a folytatáson. A történet Zakál Edit munkája, akihez a 2007-es Hartley-Merill győztes forgatókönyvíró-páros, Gál Péter és Tóth Csaba, valamint Szászi Zsuzsi, a Pánik dramaturgja is csatlakozott. A rendezést az idei filmszemle legjobb filmjét jegyző Mátyássy Áron vállalta el, a kisebb-nagyobb szerepekben pedig a hazai színjátszás kimagasló személyiségei tündökölnek majd.

Bár nem a Budapest Film Produkció égisze alatt készül, de Fodor Gergely lesz a producere a Bunkerember című tévéfilmnek is. "A filmet gyártó K.K. TV igazgatója keresett fel Zsigmond Dezső filmtervével, együttműködést kínálva a Budapest Film Produkciós Kft-nek. Nagyon tetszett a forgatókönyv és mivel úgyis hiánypótló műfajról van szó, ezt a lehetőséget egyszerűen nem lehetett elszalasztani" - mondja Fodor Gergely, hozzátéve azt is, hogy a közeljövőben újabb nagy dobások várhatóak a Budapest Film Produkciós Kft-től. "Két megrendelésre készülő dokumentumfilmen is dolgozunk, melyek már ez év végén láthatóak lesznek a megrendelő csatornáján. Jövőre pedig gyártási fázisba lépnek a már évek óta fejlesztett játékfilmjeink is" - mesél további terveiről Fodor Gergely. "


nka emblema 2012