sex hikaye

Antal Nimród új filmje

Vacancy: Ahol mindig van egy szabad hely

2006. június 7. - filmhu
Antal Nimród új filmje
Antal Nimród tárgyalásokat folytat következő filmje, a Vacancy megvalósításáról – adta hírül a Reuters. A Cannes-ban 2004-ben az Egy bizonyos tekintet szekcióban Kontroll című első nagyjáték-filmjével díjat nyert alkotó most még sötétebb alaphangulatú filmre készül.

Legközelebb lesz
happy end?
Miután a korábbi rendező-jelölt Simon West, aki most több televíziós sorozat forgatásában is részt vesz, otthagyta a produkciót, a gyártó Screen Gems Antal Nimróddal egyezkedik a Vacancy néven készülő horror megrendezéséről. A filmben Sarah Jessica Parker és Luke Wilson alakít egy fiatal házaspárt. A történet egy hotelszobában játszódik, amelynek lakó felfedeznek egy rejtett kamerát, majd rádöbbennek, hogy akaratuk ellenére egy valódi gyilkosságot rögzítő, úgynevezett snuff filmben „kínáltak” nekik játéklehetőséget.

A női főszereplő Sarah Jessica Parker olyan nagyköltségvetésű alkotásokban látható, mint a nemrég mozikba került Anyám nyakán, vagy a tavaly készült Kőkemény család. Luke Wilson, Owen Wilson öccse, leginkább vígjátékok fő- illetve mellékszereplőjeként látható például a Doktor Szösziben vagy a fajsúlyosabb Tenembaum, a háziátok-ban.

Ha minden terveknek megfelelően halad, akkor Antal Nimród és a stáb szeptember elején kezdheti el a forgatást.Címkék

vacancy , antal nimród , hírnka emblema 2012