sex hikaye

Daryl Hannah és Billy Zane Sas Tamás legújabb filmjében

Készül az SOS Love

2011. július 25. - filmhu
Daryl Hannah és Billy Zane Sas Tamás legújabb filmjében
Magyar-amerikai-orosz koprodukcióban, háromdimenzióban forgatja Sas Tamás az S.O.S szerelem! című film alapjából írt új romantikus vígjátékát SOS Love címmel, amelyben még Tom Cruise is feltűnhet valamilyen formában.

Noha korábban még Erdélyi Dániel neve merült fel a SOS Szerelem 2 rendezőjeként, a Zara Hotelben rendezett sajtótájékoztatón Sas Tamás az SOS Love! című film producereként és rendezőjeként lett bemutatva. A továbbra is Agnes Fernandes és Csikesz Judit (Sas Tamás felesége - a szerk.) forgatókönyvéből készülő film "nem folytatás, hanem egy másik történet" - fogalmazott a rendező.

A háromdimenzióban készülő romantikus vígjátékban olyan amerikai sztárok szerepelnek, mint Daryl Hannah, Billy Zane és valahogyan Tom Cruise is feltűnik az új produkcióban, bár azt nem árulták el a készítők, miként. A két amerikai sztár nem volt jelent a sajtótájékoztatón, videón üdvözölték az újságírókat - a december 15-re tervezett díszbemutatón azonban már biztosan itt lesznek, állítják a készítők.

sos_love_009_zanesas
Billy Zane és Sas Tamás a forgatáson


A további főszerepekben az eddig főként sorozatokban feltűnt C.J Thomason és a feltörekvő Christine Kelly láthatók, illetve egy fiatal orosz színész  Jevgenyij Stichkin. Az amerikai producer, Thomas Conigliaro és a fiatal Christine Kelly is részt vett volna a rendezvényen, ám gépük kényszerleszállást hajtott végre, így sajnos nem tudtak megjelenni. Az orosz színészt is a forgalmazó képviselte, aki azontúl, hogy hálálkodott, amiért részvehet a produkcióban, mesélt a fiatal orosz színészről, aki nemcsak vígjátéki szerepekben erős, hiszen dolgozott már Nyikita Mihalkovval is. Sas Tamás a sztárokkal való munkáról csak annyit mondott, hogy "Daryl Hannah-t könnyebb volt kezelni mint Hujber Ferit" - azaz a sztároknak nincsenek allűrjeik, ezen a szinten már nem is lehetnek.

sos_love_007_sasarpa
Sas Tamás és Árpa Attila a forgatáson


A magyar színészeket Hujber Ferenc, Árpa Attila, Kovács Patrícia és Szinetár Dóra képviselték: a történet szerint az SOS Love! igazgatója immáron a Kovács Patrícia által megformált Betti, aki a három hebrencs fiúval van körülvéve, őket alakítja a Hujber-Árpa-Hevér trió. "Az irodájuk előtt a három fiút ijesztő körülmények között autóba tuszkolják és hamarosan egy gazdag orosz "maffiózó"fényűző házában találják magukat. Kiderül, hogy a szerető báty éppenhogy felserdült, elkényeztetett és hisztérikus húgának  szeretne kedveskedni egy apró ajándékkal. Ajándékul a lány rajongásának aktuális tárgyát, egy fiatal és igen jóképű amerikai sorozatsztárt szemelte ki, aki éppen Magyarországon forgat." - áll a szinopszisban.

Az SOS Szerelem! forgatókönyvét Szurmai János és Agnes Fernandes közösen jegyezték, ám utóbbi egészen a bemutatóig nem is találkozott a rendezővel. Nem úgy most: az SOS Love! forgatókönyvét Csikesz Judit, Sas Tamás felesége és Agnes Fernandes közösen írták. A készítők szerint az S.O.S. Love! a filmtörténet első háromdimenziós romantikus vígjátéka lesz - a rendező szerint a 3D technológia mostanra érett meg arra, hogy valóban szolgálja a film történetét, és ne csak cirkuszi látványosság legyen - fogalmazott a karrierjét operatőrként kezdő Sas Tamás. A technológiát a Sysplex biztosítja, az operatőr Miklauzic Márton.

sos_love_014_hever
A hebrencs Hevér Gábor


Az SOS Love! nem kapott eddig állami támogatást - "másfél év, napi 12 óra szívás után" állt össze az 500 milliósra becsült költségvetés, amit magyar, orosz és amerikai magántőke, valamint szponzori pénzek képeznek. A producerek listáján Sas Tamás mellett olyan nevek vannak, mint a már említett amerikai Thomas Conigliare, a jogász Endrényi Krisztina, Pusztai Rea, Csernai Judith, a forgatókönyvíró Agnes Fernandes és a Könnyek völgyéről ismert Engert Péter (az ő egyik korábbi filmjében szerepelt Christine Kelly).

Az S.O.S. Love! július közepétől forog Los Angeles-i, majd ezt követően augusztus végéig magyarországi helyszíneken - angol nyelven, ám a magyar mozikba szinkronizálva kerül majd. A hazai bemutatót december közepére tervezik, a forgalmazó a Fórum Hungary lesz.

sos_love_011_stab
A stáb Los Angeles-ben

 





(1) 
Hozzászólások
1-1  /  1
2011. július 25. hétfő, 22:46#1| Harvey Weingard

Fel akartam sorolni, hogy mi a baj ezzel az egésszel, és hogy miért fog bukni (pedig vannak pozitívumai is a dolognak), de amikor 10 perc alatt sem értem a lista végére fejben, akkor feladtam.

 

Mindenesetre ez lesz Sas Tamás utolsó "pénzből készült" filmje. Ezután már csak mobiltelefonra fog tudni forgatni. Nyugodjék békében! Esküszöm nem fog hiányozni.


nka emblema 2012