sex hikaye

East side stories - Hajónaplók az Odeonban

Folytatódik a Kortárs Magyarok sorozat

2010. október 14. - filmhu
East side stories - Hajónaplók az Odeonban

Nézd meg velünk a Hajónaplók összefűzésével készült East Side Stories című filmet hétfő este a Kortárs Magyarok Filmhu-Odeon Filmklubban! A vetítés után vendégeink lesznek Bodzsár Márk és Bollók Csaba rendezők és Németh Gábor dramaturg, Géczy Dávid beszélget majd velük.

Hajónapló címen készített sorozatot az UnioFilm a rendszerváltás óta eltelt húsz évről: a kortárs magyar írók és fiatal magyar rendezők részvételével készült kisfilmekből tizenkét darab készült, amelyeket kéthetente sugárzott a Magyar Televízió, a vetítéseket beszélgetések követték Krizsó Szilvia és Németh Gábor vezetésével.

Öt Hajónaplós-kisfilm a 41. Magyar Filszemle programjába is bekerült: Bodzsár Márk, Bagota Béla, Mátyássy Áron, Miklauzic Bence és Nagy Viktor Oszkár a szakmai közönség előtt mutatkoztak be munkáikkal, illetve Bodzsár Márk Levegőt venni című epizódját nemrégiben Prix Europa díjra is jelölték.

A sorozatból azonban készült egy nagyjátékfilm-változat is East Side Stories címmel, ebben négy korábbi Hajónapló-epizód kapott új köntöst és új címet is, a négy filmet pedig egy új, zenés főcím zárja keretbe. A korábban még sehol máshol nem látható nagyjátékfilmváltozatot október 18-án 20 órakor vetítjük a Kortárs Magyarok Filmhu-Odeon Filmklubban, a vetítés után vendégeink lesznek Bodzsár Márk és Bollók Csaba rendezők valamint Németh Gábor dramaturg, Géczy Dávid moderátor beszélget velük a film után.

A négy film:

Bodzsár Márk: The Other Side

Bollók Csaba: The Sunny Side

Hajdu Szabolcs: The Wild Side

Török Ferenc: The Flip Side

A vetítés helye és időpontja: 2010. október 18. 20 óra, Odeon-Lloyd Mozi
A jegy ára: 800 forint
A vetítésre az Audience Wanted oldalon lehet jegyet foglalni

 

 


nka emblema 2012