sex hikaye

Elindult a Nyócker honlapja

Decembertől a mozikban!

2004. november 12. - filmhu
Elindult a Nyócker honlapja
Immár teljes tartalommal működik a hamarosan mozikba kerülő egészestés magyar animációs film, a Nyócker weboldala. A film díszbemutatója december 2-án lesz az Anifesten, premierje pedig december 9-én. A Nyócker a Rómeó és Júlia történetébe oltott szórakoztató társadalomkritika, természetesen a VIII. kerületben játszódik, és annak tipikus figurái, viszonyai jelennek meg benne.

A film 20 kópiával kerül mozikba, elindulásakor 11 budapesti és 5 vidéki moziban lesz látható. Az alkotók és a filmet forgalmazó HungariCom a Nyóckertől sokat várnak, reményeik szerint kultuszfilmmé növi ki magát. Ez már csak azért is jól jönne a film készítőinek, mivel a 40 milliós támogatást, amit az MMK látogatottsági pályázatán kaptak, 80 ezernél kevesebb néző esetén vissza kellene fizetniük. Habár animációs munkáról van szó, a Nyócker nem a legkisebbeknek készült - 16 éves korhatárral kerül forgalmazásba.

A bemutatóig a www.nyocker.hu weboldalon szerezhetünk további információkat a filmről. Itt még a mozi előtt megismerkedhetünk a film sztorijával, karaktereivel, és alkotóival. A letölthető trailek, zenék és szövegek révén pedig betekinthetünk a Nyócker mozgóképi világába is.Címkék

nyócker , hírnka emblema 2012