sex hikaye

Fehér tenyér - Csisztuval és Galambbal

Megrendezett világbajnokság

2005. június 13. - filmhu
Fehér tenyér - Csisztuval és Galambbal
Utolsó felvonásához érkezik Hajdu Szabolcs Fehér tenyér című tornászfilmjének forgatása, mely a Katapult Film és Filmpartners koprodukciójában készül. Június 14. és 21. között - nem sokkal a napokban befejeződött Tornász Európa-bajnokság után - a film kedvéért újrarendezi a stáb a 2002-es tornász világbajnokságot. 

A filmben körülbelül fél órát fog kitenni a világbajnokság jelenete, mely a Fehér tenyérben a dramaturgiai csúcspontot jelenti, és a nagy megmérettetést mutatja majd be.

A történet szerint Dongó (Hajdu Zoltán Miklós „Uldi") és filmbéli (a valóságban ex-) tanítványa Orion (Kyle Shewfelt) az Európa-bajnokságon egymás ellen versenyeznek, ugyanabban a kategóriában. A készítők ellátogattak a most Debrecenben zajlott világbajnokságra, hogy a filmhez nagy nevű sportolókat is felkérjenek játszani. Sikerült is beszervezni olyan klasszisokat, mint a román Marius Urzica, Marian Dragulescu, aki most lett aranyérmes Debrecenben ugrásból, de jön még a szlovák Piasecky és szerepelnek majd a magyar tornász válogatott tagjai is például a friss aranyérmes Berki Krisztián.
 
A főszereplőktől nem idegenek a sportversenyek, hisz Kyle Shewfelt maga is tornász, a legutóbbi Olimpián talajon lett aranyérmes. Hajdu Zoltán Miklós „Uldi", aki az életben is sokáig edzője volt Kyle Shewfeltnek, már abbahagyta a versenyszerű sportolást, most Las Vegasban a Cirque du Soleil artistájaként dolgozik. Intenzív felkészülést igényel részéről a forgatás, hiszen egy világbajnokság szintjére kell felhoznia magát újra tornászként. Ehhez a Las Vegasban a Gymnastics & More egyesület nyújt segítséget neki hetek óta.
 
A filmbéli világbajnokság kommentátorát a Galambként ismert Galambos Péter játsza majd, aki végig közvetíti a versenyt. Szerepel a filmben még Csisztu Zsuzsa is, aki ex-tornászként és sportriporterként interjút készít Dongóval és Orionnal. Tehát sok más szereplőhöz hasonlóan ő is önmagát játssza majd.


nka emblema 2012