sex hikaye

Folpack és mellek Pálfi új filmjében

Itt az első részlet a Szabadesésből

2014. április 14. - filmhu

Bemutatkoztak az első kockák Pálfi György új filmjéből az Origón. A Szabadesés, ami többek közt a szuicid hajlamú Molnár Piroskát, egy hétemeletes panelt és 800 kilós bikát is felvonultat, dél-koreai felkérésre, dél-koreai támogatásból készült, és a jeonjui filmfesztiválon debütál majd május elején.

"A dél-koreaiaknak semmilyen kikötésük nem volt, olyan témában és stílusban dolgozhatok, ahogy szeretnék. Csak az idő rövidségére és a szűk költségvetésre kellett tekintettel lennünk. Először azt gondoltam, hogy egyetlen helyszínen játszódó, kevés szereplőt mozgató történet kell, de végül abból indultunk ki, hogy két napja minden színésznek van, ennyi időre nem okoz nehézséget elszakadni a színházi és egyéb elfoglaltságoktól, még ha az utolsó pillanatban érkezik is a felkérés. Úgyhogy végül hét rövidfilm lett belőle összefüggő keretben: furcsa kis szorongástörténetek." – vázolta a terveket Pálfi januárban a forgatáson.

Az első részletek a Szabadesésből (0:52-ig)

Hogy Molnár Piroskának pontosan mi pereg le a szeme előtt, miután a mélybe veti magát, azt egyelőre csak találgatni tudjuk, de a folpackba csavart, lövöldöző Nagy Zsolt láttán bármit el tudunk képzelni.


nka emblema 2012