sex hikaye

Folytatódik Mátyássy Áron tévésorozata, az Átok

November 7-től új részek a Magyar Televízióban

2011. november 2. - filmhu
Folytatódik Mátyássy Áron tévésorozata, az Átok

November 7-től sugározza a Magyar Televízió, Mátyássy Áron 41. Magyar Filmszemlén TV-film kategóriában fődíjat nyert Átok című filmjének második évadját. A 2010-ben Filmszemle díjas Átok 4 részből álló minisorozat volt, amely most további 9 résszel bővült.

 

 

A sorozat második szezonja az első évad története után egy évvel játszódik. Az Átok tovább kísért, az ármánykodásokkal és izgalmakkal teli történet főszereplőinek családi életét ismét nem várt események és számukra ismeretlen személyek borítják fel, veszélybe sodorva egész eddigi életüket.

A főszerepeket olyan kiváló színészek játsszák, mint: Bánsági Ildikó, Hevér Gábor, Szamosi Zsófia, Németh Alexandra, Bán János, Fodor Annamária, Kádas József, Balázsovits Edit. A forgatókönyvet Gál Péter, Zakál Edit, Szászi Zsuzsanna írta. Az operatőr Győri Márk, aki A hetedik kör, Varga Katalin balladája, Boldog új élet című filmeket is fényképezte. A film zenéjét a T.Ú.K. – Tanár úr kérem! tévéfilm és a Zsebzsötem című kisjátékfilm zeneszerzője, Hérincs Dániel szerezte.

 


nka emblema 2012