sex hikaye

Indiába ment a Víkend

Mumbaiban forog tovább az „első magyar szarvasvadászos thriller”

2014. március 27. - filmhu
Indiába ment a Víkend

Jelenleg Indiában forgat a Víkend ministábja - adta hírül mikroblogján a produkció. Az „első magyar szarvasvadászos thriller” várhatóan idén ősszel kerül a mozikba.

 Indiában folytatódik a Víkend forgatása. A ministáb (Mátyássy Áron rendező, Győri Márk operatőr és János György rendezőasszisztens) tegnap landolt Mumbaiban, és azóta már több fotót is feltöltött a produkció mikroblogjára.

vikend2 600

Megbeszélés a helyi stábbal (kép forrása: http://vikendfilm.tumblr.com/)

„A forgatócsoport nagyon költséghatékonyan dolgozik, Budapestről csak a fent látható urak (azaz a rendező, az operatőr és a rendezőasszisztens - a szerk.) mentek ki Mumbaiba, minden más szakember és a technika is Indiából származik” - olvasható az oldalon, hozzátéve: „Még a főszereplőinket is indiai színészek fogják helyettesíteni. Vagy nem”.

vikend600

A nagymenő vállalkozók balul sikerült kirándulását megéneklő film, melyben a feszültséget Gryllus Dorka, Vass Teréz, Lengyel Tamás, Simon Kornél, Árpa Attila, Kádas József, Kasvinszki Attila, Szabó Domonkos és Papp János adagolja, a tervek szerint 2014 őszén kerül a mozikba.

A stáb eddig Erdélyben, Budapesten és a Bakonyban is forgatott, utóbbiról készített forgatási riportunkat ITT olvashatod.


nka emblema 2012