sex hikaye

Ismerd meg jobban a rókatündért!

Új előzetest kapott Ujj Mészáros Károly filmje

2014. május 27. - filmhu
Ismerd meg jobban a rókatündért!

Mások számára láthatatlan japán énekes, egy rókatündérré vált fiatal lány, egy csomó fura fazon, és lebegő álomvilág jellemzi Ujj Mészáros Károly filmjét a most internetre került trailer alapján. 

 Új előzetest kapott Liza, a rókatündér - adta hírül a Cink, amely egy külföldi filmes blogon bukkant a trailerre. Ujj Mészáros Károly filmjének 2010-ben már volt egy előzetese, a mostani azonban valóban sokat felfed a film hangulatából. (A produkció facebook-oldala 2013 decemberében frissült utoljára, így onnan sok új infót nem lehet megtudni.)

A történet középpontjában a férfiakat megbűvölő-megrontó japán mitológiai rókatündér áll. "Liza nem ok nélkül gyanítja, hogy rókatündér, hiszen a film negatív főhőse fondorlatosan pont ezt akarja elhitetni vele. Jelenleg a főcím alatti képsorokat, a zenés betéteket vesszük fel, amikor a japán popdalok és ponyvaregények álomvilágában élő Liza a japán nagykövet özvegyét ápolja. Nincs könnyű dolguk a színészeknek, hiszen táncolniuk kell, miközben negyven fok van árnyékban" - mondta annak idején hőséről a forgatás helyszínén Ujj Mészáros Károly.

A Liza, a rókatündér főbb szerepeiben Balsai Mónika, Reviczky Gábor, Molnár Piroska, Scmied Zoltán, Szabó Győző tűnik fel.

UPDATE: Az Origónak sikerült elérnie Ujj Mészáros Károlyt, aki azt mondta, hogy „a fenti klip körülbelül egy éve készült, és nem a hivatalos előzetes, de napokon belül kijön a végleges előzetes is.” Azt is elmondta, hogy a filmet szeptemberben végén fogják bemutatni.


nka emblema 2012