sex hikaye

Ismét döntött az MMK Játékfilmes Szakkollégiuma

Újabb 230 millió játékfilmekre

2006. október 20. - filmhu
Ismét döntött az MMK Játékfilmes Szakkollégiuma
Újabb 230 millió forintról döntött az MMK Játékfilmes Szakkollégiuma. A 2006. október 5-i kuratóriumi döntés szerint 80 millió forinttal két közönségfilmet támogat az MMK: a World Film Entertainment produkciós iroda gyártásában készülő S.O.S. szerelem című film 50 millió forint, a Filmsziget Kft Koltai Róbert Megy a gőzös című filmjére 30 millió forint támogatást kapott. További 150 millió forintot kapott két "művészfilm": a Hunnia Filmstúdió égisze alatt készülő Lányok (Faur Anna) 80 millió, a Honeymood Kft produkciójában és Verebes Zoltán rendezésében készülő 1 című alkotás 70 millió forint támogatásban részesült.


Címkék

hír


(5) 
Hozzászólások
5-3  /  5
2006. november 21. kedd, 12:04#5| torolt felhasznalo
Tisztelt filmhu!

Saját magam taplósága miatt szükségét érzem, hogy moderáljam magamat. Amennyiben szükségét érzitek, szóljatok, és megnyomom az elnézést-kérő gombot, hátha kipottyan valami, de addig is Tőletek elnézést ha kellemetlenséget okoztam Nektek. Mással egyelőre nincs elszámolnivalóm. Kösz:

C.C.
 
Előzmény: torolt felhasznalo #4
 
2006. november 20. hétfő, 19:20#4| torolt felhasznalo
Ácsi! Azért gyorsan tisztázzunk valamit. Csúnya volt. Még azt is megengedem, hogy esetleg a végén kiderül, hogy tévedtem. De legalább akkor arra vegyétek a fáradtságot, hogy megmondjátok, hogy melyik része volt az, ami a moderálási elveitekkel ellenkezett. Ezen a fórumon ennél sokkal személyeskedőbb megjegyzéseket hagytatok már meg, de mindegy. Megértem, hogyha kicsit intolenrásnak hatott, azzal együtt, hogy nem ismerem el, hogy egyenértékű lett volna egy tank beindításával. Ha pedig személyeskedem, az köztem és Robibá közt gáz, Ti nem vagytok felelősségre vonhatóak. Ha pedig igen, az nem engem fog minősíteni, hanem Robi bácsit, aki nem velem rendezi a becsületsértését, hanem Veletek. De irreleváns. Akkor is megismétlem a gondolatot (a Fidesznek is megy ez, akkor nekem is fog): Nem értem, hogy hogy a %"+!-ba kap valaki 30 milliót, miután megbuktatott egy projectet, amire kapott 50 milliót (de negyvenet biztos), elV%+!-ta a vállalkozást (ami mellesleg eleve egy halott ügy volt - ehhez nem kell nagy producernek lenni, elég megállni 10 percre egy multiplex kijárata előtt), és vagy ő volt önkritikátlan, hogy úgy gondolja, hogy ezzel a kalap =!%/-sal ő majd megetet 100,000 embert, vagy az volt egy barom, aki elhitte, és odaadta neki a zs-t. De a pofátlanság az, hogy ha ezt én csinálom egy bankkal, akkor lefoglalják a házamat, meg a kompjuteremet, és a "%++-t is kihalásszák belőlem komposztnak, amíg vissza nem kapják a pénzüket. És aztán soha többet nem kapok tőlük kölcsön. Erre Robibá, aki még nem fizette vissza a buktát (de ha igen, én kérek elnézést, mindazonáltal az önkritika kontra mutyi paragrafus akkor is áll), kap most 30 misit. És ezt mindenki birkán tűri. Senki nem plankolja fel, ha meg igen, akkor szarnak rá (noch dazu kimoderálják, mert csúnya kifejezéseket és becsületsértő magatartást alkalmazott. Hát egy ilyen emberre nem sokminden mást tudok csinálni, mert akinek ilyen vastag a bőr a képén, annak maximum flex-szel lehet leszedni). És akkor ennek tetejébe mai napon Jancsó Miki bácsi azt mondja ma a Story TV-n okos Buzga Sándornak, hogy "annyira egyszerűen azért nem kap ő pénzt", majd 10 percre rá elmeséli, hogy igazság szerint a forgatókönyv nála a forgatás alatt készül. Akkor, kérdem én, a parasztgyerek, mi a ló"V%%-ra kapja a 120MILLIÓT, amiből garázdálkodik, miközben mások kész könyvekre 500,000 forintot nem tudnak összeszedni a magasságos MMK-tól. És arról beszél drága jó Miki bácsi, hogy milyen jó, hogy kedvenc operatőr-barátja van az MMK élén, mert milyen rossz lenne, ha oda inkompetens emberek kerülnének. Miért Miki bácsi? Aki pénzt ad a Gyöngyössy Bence bácsinak, meg a Sas Tomi bácsinak, meg a Koltai Robi bácsinak, meg a Tímár Peti bácsinak, az nem inkompetens? Aki nézettségi támogatást adott a Getno című filmre, amely 12,000 nézőnél toppolt, az nem volt inkompetens? És tessék mondani, ha én odaállítok, hogy nincs könyvem, de mire forgatok, lesz, akkor hány százezret fogok kapni?
Szóval bánom, hogy ki lett "moderálva", amit mondtam, mert jó szaftos volt, és kurva jól is esett. Adott esetben ugyanilyen szívesen megkérdezném Robi bácsitól ugyanezt, mert bicskanyitogatónak tartom az ügyet (és akkor még nem személyeskedtem tisztelt filmhu, higgyétek el, mert vannak dolgok valóban aminek semmi köze a szakmához -- ennek spéci van). Nem szándékozom elnézést kérni a stílus miatt, mert felvállalom, hogy egy tapló vagyok. Amikor nem voltam az, akkor sem mentem semmire, így legalább az esti gyógyszeradagot kitombolom magamból. De nagyon értékelendő lenne, ha ez a sok okos válaszolna valamire, amit kérdez tőlük az ember. És én találom a legszomorúbbnak, hogy ehhez kurvaanyádozni kell. Ha valaki én aztán nem vagyok egy rendőrdobálós típus, de eljön nálam is az a pont, amikor azt mondom, hogy ezt kikérem magamnak. Ahogy a teljes kimoderálást is. Mert ha vettétek volna a fáradságot, hogy részeket vegyetek ki belőle, és ami konkrétan ellenkezik a politikátokkal -- oké, elfogadom. De lássuk be: egyszerűbb volt az egészet törölni. Ahogy Grunwalsky úrnak is megüzenni nekem, hogy elolvasták, amit javasoltam... és azóta nagy ívben szarnak rám. Ez az ország bele fog dögleni a lustaságába sajnos - és lassan megértem azokat az embereket, akik azt mondják, hogy nem érdemes a többiekért küzdeni. kapard ki magadnak, aztán szarj le mindenki mást. Robibá is így lehet vele valahogy. Csak hát én gerinccel születtem. És hogy ne lehessen azt mondani, hogy álnév mögé bújva személyeskedek, és ezért kimoderálni, maradok tisztelettel:


Hamvas Dani
 
Előzmény: torolt felhasznalo #3
 
2006. november 20. hétfő, 13:38#3| torolt felhasznalo
Charlie chan 3. hozzászólását stílusa miatt a filmhu moderálási elveinek értelmében töröltük.

Üdv: filmhu.

nka emblema 2012