sex hikaye

Jelentkezz a Diákzsűribe!

Ritka, mint a zöld holló

2009. november 23. - filmhu
Jelentkezz a Diákzsűribe!
Immár 12 éve hallatják hangjukat hazánk film-és média szakos hallgatói a magyarországi filmfesztiválokon. A Diákzsűri díja mára egy, a filmalkotók körében megbecsült elismeréssé nőtte ki magát, amely egyre gyakrabban bukkan fel plakátokon és honlapokon. A szervezet tagjai évente cserélődnek, így 2010-ben ismét bárki képviselheti véleményét és a magyar filmszakos diákságot, aki kedvet érez ehhez a felelősségteljes és nem kevésbé szórakoztató feladathoz. Jelentkezz a 2010-es Diákzsűribe!

Az Országos Diákzsűri felhívása szerint az ideális jelölt:

- Tisztában van a kortárs magyar film trendjeivel, hiszen a Diákzsűri tagjaként felelős döntést kell hoznia a filmfesztiválokon kiosztásra kerülő díjakról.

-Mivel a Diákzsűri immár jelen van a legtöbb Magyarországi Filmfesztiválon (Magyar Filmszemle, BUSHO, Cinefest, CinePécs, Dialektus, Titanic), a zsűriben folytatott munka nem ér véget a Filmszemlén való részvétellel, a mandátum egy évre szól.

- A Filmfesztiválokon való több napos / egyhetes munka feszített tempójú, megterhelő feladat a tagok számára, ezért fontos, hogy a jelölt teherbírása megfelelő legyen.

- Előnyt jelent továbbá a talpraesettség, a jó íráskészség, a könnyű kapcsolatteremtés és a bulizásra való hajlam.

Értékel a zsűri a 40. Magyar Filmszemlén

Az Országos Diákzsűri 2009. december 20-ig várja a felsőbbéves, film vagy média szakos hallgatók jelentkezését, határon innen és túlról.

Részletek az egyesület honlapján!


nka emblema 2012