sex hikaye

Kálomista Gábor új sorozata a Magyar Televízióban

2011. szeptember 29. - filmhu
Kálomista Gábor új sorozata a Magyar Televízióban

Új sorozat indul az m1 műsorán október 5-étől Oroszlán Szonja és Hujber Ferenc főszereplésével, valamint olyan alkotók közreműködésével, mint Kálomista Gábor producer, Fonyódi Tibor író, valamint Babos Tamás operatőr, és Deák Kristóf, Orosz Dénes rendezők.

A Magyar Televízió  legújabb Hacktion (ejtsd: Heksön) című sorozata egy  titkos alakulat, az Infrastruktúra-védelmi Osztag (IVO) munkájába enged bepillantást.  A történet szerint Zsolnay Betti (Oroszlán Szonja) a rendőrség egyik informatikai szakembere, mellesleg ügyes hacker: egy akció során kénytelen használni a különleges tudását, felfigyel rá a katonai hírszerzés egyik magas beosztású  tisztje, Szabó ezredes (Dunai Tamás). Betti hamarosan az internetes támadások kivédésére felállított, és kiberbűnözőkre vadászó Infrastruktúra-védelmi Osztagnál találja magát. Tudja mit vállalt, de a valóság minden képzeletet felülmúl. András (Hujber Ferenc) az Infrastruktúra-védelem ásza, az operátorok főnöke. Eleinte tiltakozik Betti rapid gyorsaságú beszervezése ellen, de aztán megkedveli az új munkatársát.

A Starlight Stúdióban rendezett sajtótájékoztatón bemutatták a forgatás helyszínét: a titkos hacker bázis egy autószerelő műhelynek van álcázva, és egy megbuherált hűtőn keresztül léphetünk be a hackerek birodalmába. A bunkert úgy tervezték, hogy akár napokig is el tudjanak lenni, így teljesen komfortos - ez a sorozatban a magánéleti szálak alakulásást segíti majd. Csillag Manó kreatív supervisor elmondta, hogy személyes indíttatása van a történetben: a technológia minden szinten átszövi az életünket, akkor is, ha nem vesszük észre. A sorozat hitelességét infomatikai szakértő is segíti.

haction_csoportkep1
A stáb tagjai


A televíziós sorozat október 5-én, szerdától, hetente 50 perces részekkel jelentkezik olyan további nagyszerű színészekkel, mint Szente Vajk, Dunai Tamás, Gubík Ági, Mészáros Béla, Lukáts Andor, Magyar Bálint, Czapkó Antal, Földes Eszter vagy Kosik Anita.


nka emblema 2012