sex hikaye

Karinthy agyműtéte a Kortárs Magyarok műsorán

Jön a Tanár Úr Kérem!

2011. május 11. - filmhu
Karinthy agyműtéte a Kortárs Magyarok műsorán

Mátyássy Áron tévéfilmjével folytatódik a filmhu és az Odeon közös sorozata. A vetítés után vendégünk a film rendezője, Mátyássy Áron és Pater Sparrow látványtervező lesz.

 

 

A film története:

1936. május 5-én az ünnepelt írón, Karinthy Frigyesen koponyaműtétet hajtanak végre Stockholmban. Az operáció közben megjelenik a teremben egy 16 éves fiatalember, akiben Karinthy egykori önmagára ismer. A fiatal Frici az élet és halál határmezsgyéjén tanyázó írót elhívja magával egy furcsa világba. Gyermekkori élményei elevenednek meg előtte, melyeket „Tanár úr kérem" címmel novelláskötetben is megörökített korábban. Ám az elmúlás nyomasztó közelsége új fénytörésben mutatja meg a nosztalgikus emlékeket.

tuk_tanar

A vetítés ideje: 2011. május 16., 20 óra
A vetítés helye: Odeon Lloyd Mozi
A jegyár: 800 Ft

A vetítés után a vendégünk lesz a film rendezője, Mátyássy Áron, valamint a látványtervező Pater Sparrow, akivel Géczy Dávid beszélget majd. A ráhangolódáshoz nézd meg a tévéfilm előzetesét:

A T.Ú.K. - Tanár Úr Kérem a Magyar Televízió és Budapest Film koprodukciójában készült, és a Magyar Televízió engedélyével vetítjük az Odeon-Lloyd moziban.

mtvbp_640


nka emblema 2012