sex hikaye

Kern András újra mozifilmet rendez

Vámos Miklós, Presser Gábor és Ragályi Elemér is az alkotók között

2013. december 18. - filmhu
Kern András újra mozifilmet rendez

200 millió forinttal támogatja a Magyar Nemzeti Filmalap a Kern András rendezésében és főszereplésével készülő Gondolj rám című filmet.

A Sztracsatella (1996) és A miniszter félrelép (1997) című mozisikereket követően újra rendez Kern András. A Gondolj rám című tragikomédia főszerepeiben a forgatókönyvet Vámos Miklóssal közösen jegyző Kern András mellett Eszenyi Enikő lesz látható. A film zeneszerzője Presser Gábor, operatőre Ragályi Elemér lesz.

A mai, pesti történet főszereplője egy jól menő sebészorvos, aki miután megtudja, hogy halálos beteg, úgy dönt, hogy szeretteit „emberbarátságból” megkíméli attól, hogy halála után sirassák, gyászolják és szomorkodjanak miatta, ezért hátralévő idejét annak szenteli, hogy mindenkivel rendesen megutáltatja magát. Bizarr ötlet, de véghezviszi, mígnem története váratlan fordulatot vesz…

Az Inzert44 gyártásában készülő Gondolj rám című mozifilm forgatása a tervek szerint nyáron lesz budapesti helyszíneken, és a kész filmet 2015 februárjában láthatja majd a nagyközönség. Kern András filmjének producere Szekeres Dénes, koproducere Ferenczy Gábor.

(Forrás: Filmalap)


nka emblema 2012