sex hikaye

Kiss Ádám ledumálja Földes Esztert

Kisfilm készült a Dumaszínházas komikussal

2012. október 24. - filmhu
Kiss Ádám ledumálja Földes Esztert

Lafka Dávid Dumatúra című kisjátékfilmjében a népszerű humorista által játszott figura egy fogadást köt, amelynek különös véget vet Földes Eszter karaktere. A Sunny Studio gondozásában készült Dumatúra október 24-től tekinthető meg - kizárólag a film facebook-oldalán és a Daazo.com rövidfilmes oldalon.

 

A dumatúra egyesek szerint az új évezred legmenőbb élő-interaktív társasjátéka. Mások azt mondják, hogy egy urban legend, aminek a nevét feltehetően egy bukott exvivás segédszerkesztő találta ki. Az igazi kérdés azonban az, hogy ki a Tejútrendszer legprofibb dumagépe? És azért, hogy ez kiderüljön, a nagydumás komikus, Kiss Ádám első filmszerepében belevág a játékba - amelyben partnerei Földes Eszter és Noé Viktor.

Szabályok:
1) Nem haladhatsz a cél felé 3 lépésénél többet beszélgetőpartner nélkül.
2) Kizárólag fejlett intelligenciával rendelkező élőlények minősülnek beszélgetőpartnernek.
3) Az öltözéked és a kiegészítőid legyenek semlegesek!
4) Ha valaki azt mondja, hogy tipli, akkor TIPLI!
5) Ha témát ismételsz, a túrának vége.
6) Nem vehetsz rá senkit, hogy kísérjen el.
7) 20 másodpercig hallgathatsz, aztán újra neked kell átvenned a kezdeményezést.

Nézd meg a kisfilmet!A Dumatúra a 9. Jameson Cinefest Nemzetközi Filmfesztivál keretében a City of Miskolc workshopon, a miskolci székhelyű Sunny Studio és a Daazo.com - European Short Centre együttműködésében készült Lafka Dávid rendezésében. Az alkotóknak a produkció teljes legyártására Majoros Zsolt producer irányításával mindössze nyolc nap állt a rendelkezésükre. A kisjátékfilm forgatókönyvét Lafka Dávid ötletéből Hamvas Dániel írta, a filmben elhangzó zenéket pedig a rendező állandó alkotótársa, Zack Weaver szerezte.

A filmet online október 24-től a Daazo.com oldalán lehet megnézni, a Dumatúra facebook-oldalára pedig következő hetekben számtalan exkluzív szórakoztató anyag is felkerül.


nka emblema 2012